2777
2789
عنوان

بزرگترین ارزوی زندگیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 87 پست
حضرت مهدی برگرده💔

انشالله

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستم نداد که الان مرگ می خوام دیگه بانوشما فکر کردید من همیشه انقدر با ناامیدی زندگی کردم؟؟

اگر به قدرت و حکمت خدا ایمان داری، صبر کن در برابر حکمت خدا، بیشتر از امام حسین که بلا سرت نیومد، صبر کن و باز هم امید داشته باش به خدا، میدونم سخته، میدونم جای تو نیستم، اما زندگی همه آدم ها به طور نسبی با مشکلات و استرس همراهه، بجای آیه یآس خوندن، زندگی کن، بسازش، مرگ رو که بالاخره میاد سراغ همه دیر یا زود، بجای یه تیکه گوشت بی استفاده ،پاشو تکون بخور ،تلاش کن، صد بار اگه رفتی و نشد صدو یکبار تلاش کن، روشت رو تغییر بده، اما فرار نکن، ناامید نشو، فرق توی انسان با یک تیکه سنگ همینه، تو میتونی دنیا رو تغییر بدی ، 

همه دختر مجرد خوشبخت بشن

بانوی پر مهر😍

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

به حق مظلومیت بچه هایی  که به ناحق توسرتاسر دنیا شهیدشدن ازخدا میخوام که عظمتشو نشون بده و کاری کنه که  مزاحمام با درد ورنج بمیرن هرکس به هر صورتی که گوشیمو هک کرده مزاحمت ایجاد کرده و بهم آسیب زده به بدترین بلاها گرفتار بشه و سرخانوادش بیاد

هیچی جز بغل شوهرم💔

طلاق گرفتید بانو؟؟

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

به حق مظلومیت بچه هایی که به ناحق توسرتاسر دنیا شهیدشدن ازخدا میخوام که عظمتشو نشون بده و کاری کنه ...

چقدر سخت

گوشیتو هک کرد به عکسات دسترسی پیدا کنه یعنی؟؟

ن هنوز ولی دوریم و قصدشو داریم

الهی بمیرم

خدا به دلتون ارامش بده

چقدر سختگوشیتو هک کرد به عکسات دسترسی پیدا کنه یعنی؟؟

نمی‌دونم با چه هدفی گوشیمو هک کردن فقط همون اوایل ازم رابطه خواستن ریدم بهشون کینه گرفتن ازم 

دلم میخواد گوشتاشونو بادندونام بکنم انقد که ازدستشون عاصی شدم