2777
2789

تاپیک زدم به خدا هیچ کس نیومد 

برا اولین بار میخواد بیاد دنبالم گفته گل میخره و کادو میاره ولی مطمعنم نمیاره میخواد بگه یادم رفت 

اگه نخرههههه واقعا نمی‌دونم چیکار کنم 

(:A__•~•__M:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک زدم به خدا هیچ کس نیومد برا اولین بار میخواد بیاد دنبالم گفته گل میخره و کادو میاره ولی مطمعنم ...

منم بهش گفتم که گل دوست دارم و اینا

ولی تا الان که کمتر از دوماه شده نگرفته🥺

حالا اصلا چرا گفته!اینجور مواقع سوپرایز میکنن.بگن چه فایده!

ن ببین داستانش طولانیه از قبل قول گل و داده بود 

بعد تولدم آمد قهر بودیم 

بعد ی روز ک میخواستم آشتی کنیم همه اینارو تند تند گفتم یعنی داشتم از ناراحتی هام غر میزدم تهش گفت ی روز میام دنبالت همه ایناییی ام ک گفتی همون روز انجام میدم خوبه؟ الان راضی ای ؟ 

اینجوری منو خررر کرد الان میگم یعنی بیاد و گل نخره واقعا قلبم می‌شکنه 

منم بهش گفتم که گل دوست دارم و ایناولی تا الان که کمتر از دوماه شده نگرفته🥺

اینم سه ماهههههه بهم قولش و داده هنوز نخریدن دیگه نخره واقعا قلبم می‌شکنه 💔

قبلا خیلی برام خرج میکرد ولی خداروشکر الان باز خوب شد گوشیم خراب شده دیشب بردیم تحویل دادیم خواستگارمه البته و یک سری وسایل نیاز داشتم خرید برام 

به نظرتان امروز بیاد برین گوشی رو بگیرم بچه ها نظر بدین واسش گل بخرم ؟؟؟؟

ن ببین داستانش طولانیه از قبل قول گل و داده بود بعد تولدم آمد قهر بودیم بعد ی روز ک میخواستم آشتی کن ...

اگه برات کاری نمیکنه یعنی دوست نداره.چرا باید تو ازش بخوای کاری کنه!مرو خودش بلده .اگه نمیکنی یعنی آدم زندگیت نیست.ناراحتی نداره.دنبال آدم زندگیت باش

قبلا خیلی برام خرج میکرد ولی خداروشکر الان باز خوب شد گوشیم خراب شده دیشب بردیم تحویل دادیم خواستگار ...

اره بگیر

ی دوست پسر من یه گوشی دیگه داشت میگفت بدم بهت استفاده کن قبول نکردم

دوس پسر من درحد توانش سعی میکنه خوشحالم کنه

من از خودش و داداشم و کلا پسرای اطرافم شنیدم

میگن پسری ک دختریو دوس نداشته باشه براش وقت و هزینه نمبذاره

👌👌👌👌🎀

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻