2777
2789

البته تقصیر خانوادامم هست

امروز شوهرم خونه نبود ماموریت بود منم باردارم 

به خانوادم گفتم بیایین خونه من بخوابین تنها نباشیم

چهار تا خواهر یدونه مامانم

اونا فقط خوردن رفتن کنار حتی دست به سیاه سفید نزدن همه کارا رو منه باردار و خواهر بزرگم کردن حتی ی بشقاب جابجا نکردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینفر دونفر میگفتی بیان ن اینهمه

اخه ناراحت میشم یکیشون بیاد یکیشون نه ولی کاش کمک کنن بخدا همه چیو میخورن در عرض ی دقیقه همه چیو زیااد ولی ی بشقاب برنمیدارن برا همین مایل ب دعوتشون نیستم زیاد خیلی دیر ب دیر من چار ماهه باردارم انتظار دارن همه کارارو خودمون بکنیم

بحث مهمون نوازی نیست

من هیچ کجا نگفتم

چون تف سر بالاست اینجا میتونم فقط بگم

باردار بودم بارداری دوم بچه اولم از اول بچه ی سختی بود و پر زحمت

خانواده خواهرم مامان و بابام و خانواده برادرم عید اومدن ویلای پدرشوهرم که کلیدش دست ما بود

عین اون یه هفته ده روز صبحانه ناهار شام نه میاوردن نه جمع میکردن نه درست میکردن 

همش گردن خودم بود

یعنی زهرمارم شد

حال خودمم خوب نبود

یه کدوم یه بار نگفتن بیاییم یه استکان بشوریم

بعد ما میرفتیم خونه خواهرم تا می‌نشستیم مامانم میگفت پاشو اون گناه داره پاشو برو اینکارو کن اینکارو کن

مدل خواهرم کلا اینجوریه

میاد میشینه ولو میشه تازه دستورم میده

بحث مهمون نوازی نیستمن هیچ کجا نگفتمچون تف سر بالاست اینجا میتونم فقط بگمباردار بودم بارداری دوم بچه ...

اره مال منم تا رسیده بودن میگفتن خوراکی چی دارین غذا چی دارین گشنمونه

خیلی دلشون پاکه خیلی دلم براشون میسوزه بنا به دلایلی که توضیح نمیدم

ولی برام عجیبه حتی با وجود بارداریم شعورشون نمیکشه من نباید سفره جمو پهن کنم

حالا بزور خواهر بزرگم بشون میگفت اینکارو کنید اونکارو کنید همه برنجو کشیدن بشقاب تا من برسم یذره برنج مونده بود 

اخه ناراحت میشم یکیشون بیاد یکیشون نه ولی کاش کمک کنن بخدا همه چیو میخورن در عرض ی دقیقه همه چیو زیا ...

والا حق داری بنظرم  دفه بعدی فقط همون خواهر بزرگتو بگو

یا خودت پاشو برو خونه بابا اینا تنها نباشی

اره مال منم تا رسیده بودن میگفتن خوراکی چی دارین غذا چی دارین گشنمونهخیلی دلشون پاکه خیلی دلم براشون ...

منم راستش خیلی رفت و آمد نمیکنم باهاشون

بهانه میارم

الان دوتا بچه داره

به هوای دختر من میذاشت شون خونه ما از ساعت ۱،۲ظهر ۹ شب میومد دنبالشون

اونم ۱۰۰ بار باید زنگ میزدم

چندبار بهانه آوردم فهمید دیگه نمیاره