2777
2789
عنوان

چرا نی نی یار عوض نمیشه

91 بازدید | 16 پست

چهار صفحه فحش ناجور دادن تاپیک نمی ترکید تگشم کردم

من یه بار تاپیک راجب بازیگرای دهه پنجاه صفحه دو ترکوند تعلیقم کرد

واقعا چه شایستگی نی نی یار

میتونی از سایت و مدیریتش شکایت کنی🙂🙂🙂اگه فکر میکنی‌مقصر نیستی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی یار داره کلا بر عکس رفتار میکنه

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

حتما رسیدگی میکنن

اگه تعداد شکایت زیاد باشه بله 

ولی درکل  بدون حضور توسط شکایت تمام مراحل اینترنتی و حکم هم داده میشه دیدم 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

کلی هزینه کنی که چرا تاپیکم فقل شده؟

شمااا متوجه کلامم نمیشید چرا ریپلای میزنید

توهین و فحاشی چه ربطی به قفل شدن تاپیک داره

مکس امینی اشکال داره ولی فحش های بچه بالغ کنی میدن اینا به هم اشکال نداره

یکی بود یه تاپیک زده بود حالا از متن تاپیکش که خیلی باز نوشته بود و...بگذریم

به هر کس که اعتراض میکرد فحش میداد ناجووور

بعد همه هی تگ میکردن نی نی یار و ...

باورت میشه تا صفحه ۵ و ۶ رفت فکر کنم

عکس خودمه💋 عکاس و نقاش📸👩🏻‍🎨🖼 سوالی داری بپرس🍓

یکی بود یه تاپیک زده بود حالا از متن تاپیکش که خیلی باز نوشته بود و...بگذریمبه هر کس که اعتراض میکرد ...

آرهفک کنم میشنه پای این تاپیک تخمه میشکنه آخر سر داره دعوا تموم میشه تاپیک می پرونه