2777
2789
عنوان

تا حالا خودتونو جای مردا گذاشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 60 پست
ولی جالبه که دغدغه جنسی رو تو این همه فشار هم از یاد نمی‌برن و وقت و حوصله برای خیانت دارند

آره خوب ولی دغدغه جنسی گاهی وسیله ایه برای تخلیه فشار روانی درکل با خیانت موافق نیستم اما بیشترش بر میگرده به اینکه مردا دنیای زن ها رو درک نمیکنن و تفاوت و نمی‌فهمن و خوب خوب و بد همه جا هست انحرافات اخلاقی رو نمیشه منکر شد چه در مورد مرد چه زن

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
قبلا مبشد برای مردا دل سوزوند چون ما زنها جای اونها نبودیمالان من خودم به عنوان زن ،بدهی و قسط و چک ...

بله ما هم خیلی زیر بار مسئولیت هستیم دل نسوزوندم خواستم فرق دنیاهامونو بگم اگه دو طرف درک کنن همو خیلی مسائل حل میشه مرد هام باید عمیق تر به زن ها و مسائل شون فکر کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره گاهی تو اوج فشار های اقتصادی و درک نشدن توسط ما چون دنیاهامون متفاوتی بی درک و بی مسئولیت میشن د ...

خیر.بی ذاتی و بچه ننه بودن و بی عرضگی باعثش هس.خیلی از مردها درک میشن فشاری هم روشون نی اما ذاتشون بد هست.یا مجرد هستی یا شوهر خوبی داری اما این رو در نظر بگیر بیشتر مردها ب زنها ظلم میکنن چون همه حتا قوانین پشتشون هست‌

خیر.بی ذاتی و بچه ننه بودن و بی عرضگی باعثش هس.خیلی از مردها درک میشن فشاری هم روشون نی اما ذاتشون ب ...

من از جنسی دفاع نکردم تفاوت دنیا ها رو گفتم خوب مشکلات اخلاقی برای دو طرف هست ولی انسان ها چه مرد چه زن دقیقا مثل هم نیستن گاهی افراد تصمیماتی میگیرن که غلطه و فارغ از جنسیت خیلی چیزا رو اون تصمیم تاثیر گذار بوده اینم که قوانین پشت مرد هاست بله قبول دارم چون بیشتر قانون گذار ها مرد بودن متاسفانه 

خودم الان یه پا مردم 😂 به علاوه اینکه هم بیرون کار میکنم ، هم تو‌خونه تازه پری...ود هم میشم ، که آق ...

مرد ها رو تایید نکردم تفاوت دنیا ها رو گفتم صد البته که ما هم سختی های زیادی تحمل میکنیم و درک نمی‌شیم صددرصد موافقم 

آره خوب ولی دغدغه جنسی گاهی وسیله ایه برای تخلیه فشار روانی درکل با خیانت موافق نیستم اما بیشترش بر ...

منم نمیخوام خیانت رو توجیه کنم  ولی دقیقا یکی از دلایل خیانت همین درک نشدن از سمت همسر هستش .حالا از هر لحاظ

https://abzarek.ir/service-p/msg/2306958

همین که بفهمین داریم زحمت میکشیم برامون کافیه

همه داریم زحمت میکشیم بر اساس جنسیت و توانایی هامون هیچ چیز با ارزشی فارغ از جنسیت بدون تلاش به دست نمیاد حالا چه زن باشی از صبح تا شب مشغول کلی کار تکراری آخرشم متهم بشی به هیچ کاری نکردن بعدم گاهی شاغل بودن و پروسه بارداری و بزرگ کردن بچه چه مرد باشی و زیر فشار اقتصادی و هزار تا مسئله دیگه اگه هر دو طرف همو بفهمن خیلی چیزا حل میشه

این چه حرفیه والا منم شاغلم کل درآمدم برا خونه س شوهرمم دو شیفت میره ولی نمیرسونیم

بله شما همون زنی هستید که همسرتونو درک می‌کنین خوشبخت باشین❤️

منم نمیخوام خیانت رو توجیه کنم ولی دقیقا یکی از دلایل خیانت همین درک نشدن از سمت همسر هستش .حالا از ...

هر چی هم باشه خیانت به جور انحراف اخلاقیه چه برای مرد و چه زن درک نشدن دلیل درسی برای خیانت نیست باید تلاش کنیم برای درک کردن و ساختن این یعنی کار درست

بله شما همون زنی هستید که همسرتونو درک می‌کنین خوشبخت باشین❤️

ممنونم ولی اون هیچ درکی نمیکنه همیشه هم به من میگه تو هیچ کاری نمیکنی 

تموم کارا خونه و بچه با منه

سرکار میرم درسم میخونم