2777
2789
عنوان

بهم گفت عکس با سوتین بده

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 58 پست
به اون لحظاتی که داشت عکس سوتین دخترهای دیگه رو نگاه می‌کرد و احتمالا بعد ازدواج دوباره هم نگاه کنه ...

😭😭😭😭😭😭😭😭خاک تو سرررم آخه از اول اینجوری بود که خانم از جلوش رد میشه نگاش نمیکنه همه هم میگن از دختری که باز بپوشه خوشش نمیاد منم با حجابم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییی اصلا نفرستیاااااا 

چرت میگه میخواد بیا خواستگاری و... این از همین حرفش مشخصه هدف دیگه ای داره 

گولشو نخوری دختر 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

رفتم گفتم نمیدم عکس معذرت خواهی کرد

خب پس امتحان نبود 

واقعا این کاره است 

بعدهم مرد مذهبی با دختری که هنوز خواستگاریش نرفته حتی چت نمیکنه چه برسه به عکس خواستن! مرد مذهبی از دختری که خواستگاریش نرفته حتی عکس باحجاب هم نمیخواد دختر خوب حیا میکنه ازش!

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

😭😭😭😭😭😭😭😭خاک تو سرررم آخه از اول اینجوری بود که خانم از جلوش رد میشه نگاش نمیکنه همه هم میگن ...

معلومه که رو نمیکنه 

معلومه حفظ ظاهر میکنه

چون به خلوت می‌رسد آن کار دیگر میکند

اتفاقا همین ظاهر مذهبی باعث میشه دخترها جلوش راحت‌تر باشن و بهش اعتماد کنن

وای متاهل های به ظاهر مذهبی و در باطن هَوَل خیلیییی خطرناکن 

هر روز با یکی لاس می‌زنن تو لاس زدنشون هم از الفاظ مذهبی استفاده میکنن که دختر حس نکنه گناهی اتفاق افتاده 

بعد هم با هر چند نفر خوابید راحت میگه صیغه کردم گناه نبود که

فک کن کل فامیلتون رو آباد کنه 

دوستش داری وافعا؟؟؟

نمیفرستم😑 رفتم گفتم نمیفرستم گفت ببخشید مجبورت کردم

اون عذرخواهیش هم از اون ترفند های و حقه بازیهای مردانه ست.

همیشه از رفتارهای غلیظ بترسین

زیادی مذهبی بودن

زیادی مهربون بودن

زیادی مودب بودن

و...

پشت همه اینها یه چیز دیگه ست.

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

یه سال بعد ازدواج حامله و بدحال گوشیش رو برمیداری میبینی تو گالری بیست سی تا عکس سوتین از دخترهای متفاوت هست 

همچنان دوستش داری؟؟؟؟

واااااای😑😑😑😑😑

آره مام اینجا یکی هست مرده مداحه روضه خوانه بعد رفته رو زن اولش یه زن صیغه کرده اورده خونشون صیغه۶ ماهه خودشم زنه از اون هر زه هاست بابام میگه وقتی اینجور ادما تو روصه امام حسین باشن بهتره مام نریم قیافشون رو نبینیم و تو خونه عزاداری کنیم