2777
2789
عنوان

بهم گفت عکس با سوتین بده

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲😭چقد من سادم

خیلی 🤦‍♀️

بهش نده بلاکش کن بدون تو اولیش نبودی اگه تورو واسه خودت میخواست از سوتینت عکس نمیخواست اول به دستت میاورد بعدش اون مریضه بدون تو هم اولیش نیستی

بابا منم هنگ کردم آخه نظامی هم هست همش دلش میخاد شهید بشه و نماز و اینا میخونه میگه بخدا عاشقتم و فل ...

پس میخوایی بگه ازت متنفرم!

این مردها خوب میدونن چه حرفایی بزنن و دل دخترهای سادم و معصوم را شکار کنن.

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بابا منم هنگ کردم آخه نظامی هم هست همش دلش میخاد شهید بشه و نماز و اینا میخونه میگه بخدا عاشقتم و فل ...

شاید خیر سرش خواسته امتحانت کنه

ولی امتحان خیلی خیلی زشتیه و حقشه که بابتش بلاک شه و با یه اردنگی پرت شه بیرون

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

دوسش دارم🥲😭🫤

شما بهش وابسته شدی

فکر نکنم دوست داشتن باشه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
دوسش دارم🥲😭🫤

به اون لحظاتی که داشت عکس سوتین دخترهای دیگه رو نگاه می‌کرد و احتمالا بعد ازدواج دوباره هم نگاه کنه فکر کن و ببین واقعا دوستش داری؟ 

آدم هَوَل خط قرمز نداره 

به اون شب‌هایی فکر کن که کنار تو میخوابه و خواب سوتین دخترعموت و شو.. رت دخترخالت رو میبینه 

هنوز دوستش داری؟

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

رفتم گفتم نمیدم عکس معذرت خواهی کرد

هییی بعضی چیزا میگید آدم نمیدونه چی بگه 😶

بعضی انسان ها واقعا ابروی هر چی انسان درستکاره رو بردن آخه تو که قراره بری خواستگاریش خودشو بگیری بعد عقد هر جاشو دیدی ببین ولی قبل خواستگاری این چه حرفیه میزنی متاسفم هیییییی دیگه نمیشه چیزی گفت