2777
2789

[QUOTE=399235664]مثلا تو سه سال قراره چه اتفاقی بیفته؟![/QUOTE می دونی یه جور مقایسه می کنم اکثر دوستای من فرزند دوم تو سن ۳۲ و ۳۳ آوردن و خوب دیگه تموم کردن می خواستم ببینم برای من که نزدیک ۳۷ خیلی فرق نداره .تقریبا با جامعه در یک روالم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=399235664]مثلا تو سه سال قراره چه اتفاقی بیفته؟![/QUOTE می دونی یه جور مقایسه می کنم اکثر دوس ...

این که بیش تر کنار بچه ام هستم. و دخترم از اینکه مادرشو زودتر از بقیه از دست می ده غصه نخوره .حس نکنه نسبت به بقیه مادر پیر تری داره 

[QUOTE=399235664]مثلا تو سه سال قراره چه اتفاقی بیفته؟![/QUOTE می دونی یه جور مقایسه می کنم اکثر دوس ...

منم سی وهفت سالمه وشنبه انشالله قراره بچه دومم به دنیا بیاد....خیلی دل نگرانم واسه سالم بودنش وخود عمل که چجور پیش بره،ولی تا حالا به سن فکر نکردم....سن یه عدده...بعضی بیست ساله ها میبینی این قدر دل مردن فرقی با سی ساله ندارن

منم سی وهفت سالمه وشنبه انشالله قراره بچه دومم به دنیا بیاد....خیلی دل نگرانم واسه سالم بودنش وخود ع ...

منم کوچولوم تو هفته به دنیا می یاد .ببین من مشکلی ندارم با سن الانم .الان خیلی هم با تجربه ترم به آینده فکر می کنم داغون می شم .کو چولوی شما پسره از نظر من خیلی زودتر مستقل می شه و کم تر غصه می خوره 

منم سی وهفت سالمه وشنبه انشالله قراره بچه دومم به دنیا بیاد....خیلی دل نگرانم واسه سالم بودنش وخود ع ...

شما چرا این قدر فاصله انداختید بین دو تا بارداریتون 

منم کوچولوم تو هفته به دنیا می یاد .ببین من مشکلی ندارم با سن الانم .الان خیلی هم با تجربه ترم به آی ...

به نظرم پسرو دختر فرقی نمیکنه،عمر دست خداست،کی میدونه چه زمانی قراره از دنیا بره؟...بايد سعي كنيم اينقدر بچه هامونو مستقل وقوی تربیت کنیم که بدون ماهم از پس خودشون بربیان

به نظرم پسرو دختر فرقی نمیکنه،عمر دست خداست،کی میدونه چه زمانی قراره از دنیا بره؟...بايد سعي كنيم اي ...

مسولیت خیلی سنگینی قبول کردم پشیمون شدم خیلی .بازم دلم خوشه می گم‌دوتان فقط به این امید دارم ممال منم تقریبا ۸ سال اختلاف دارن خیلی پشیمونم جرا دیر فکر افتادم .بارداری خیلی سختی داشتم از لحاظ روحی و روانی .با خودم می گگم خدا این طوری برام تقدیر نوشته باید راضی باشم 

همش با خودم می گم اگه ۵ سال زودتر بود این قدر غصه نمی خوردم حداقل ته قلبم آرامش داشتم 

این که بیش تر کنار بچه ام هستم. و دخترم از اینکه مادرشو زودتر از بقیه از دست می ده غصه نخوره .حس نکن ...

مگه هر چی سن بره بالاتر یعنی زودتر میمیره؟

بعدم اگ نگران خودتی ،فکر این باش مادر شاد و قوی و سالمی باشس

به نظرم پسرو دختر فرقی نمیکنه،عمر دست خداست،کی میدونه چه زمانی قراره از دنیا بره؟...بايد سعي كنيم اي ...

من دوستم جنس بچه ام با اولی یکی بود ولی خوی خدا این طوری خواست 

مگه هر چی سن بره بالاتر یعنی زودتر میمیره؟بعدم اگ نگران خودتی ،فکر این باش مادر شاد و قوی و سالمی با ...

نه حقیقتاداین طوری نیست بالاخره هر کی یه جوری از دنیا می ره .ولی خوب مثلا من ۸۰ عنر کنم پسرم ۵۰ ساله و دخترم ۴۳ ساله .حس می کنم ۴۳ با ۵۰ خیلی فرق داره .مسلما ادم ۵۰ ساله خیلی پخته تر شده 

مسولیت خیلی سنگینی قبول کردم پشیمون شدم خیلی .بازم دلم خوشه می گم‌دوتان فقط به این امید دارم ممال من ...

عزیزم وقتی خدا این هدیه رو بهت تو این زمان وسن داده حتما مصلحتی درش بوده،به خدا اعتماد کن

هم دوست داشتم وضع مالیمون بهتر شه،هم اعصاب دوتابچه کوچیک همزمان نداشتم،خواستم بزرگه از آب وگل دربیاد

ان شا الله عاقبت به خیر بشن ..این قدر ازدواج ها سخت شده و زندگی ها سخت ادم از آینده بچه ها نگرانه 

اونم باید بسپریم به خدا . آدم به خاطر این چیزها یه جور مردد می شه از تصمیمش برای بچه