2777
2789
عنوان

خانومای خانه دار ببینم در چه حالین

127 بازدید | 13 پست

بیاین بگین امروز کاراتونو کردین یا نه

من که فعلا فقط خورش قیمه گذاشتم

پاشین یه کم به هم انگیزه بدیم

میخوام چای بذارم برم تو بالکن بخورم و بیام ادامه کارا 

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

دیشب مهمون داشتم همه جا تمیزه ناهارم دارم خودمم هنوز دراز کشیدم😂

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولا من دیشب اتاق خوابم رو زیر و رو کردم و خیلی قشنگ همه جا رو مرتب کردم الان خیلی لذت میبرم .شاغل هس ...

خوشبحالت

منم شب راحت تر کار می‌کنم ولی شوهرم هست مجبورم بیام بشینم کنارش

دیشب کلی تمیزکاری کردم .شامم زیاد بود مونده .فقط تختختو مرتب کنم با سفره صبونه رو جمع کنم

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

هیچی امروز تونستم تا ۹ نیم بخوایم چون بچه مدرسه ای دارم در طول هفته خوابم خیلی کمه یه پسر ۱۸ ماهه هم دارم حالا از وقتی بیدار شدم به اون صبحونه دادم الان هم چسبیده بهم منم نشستم ببینم کی ولم میکنه برم دنبال کارهام برنامه کودک براش گذاشتم ولی اصلا علاقه نداره تماشا کنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
هیچی امروز تونستم تا ۹ نیم بخوایم چون بچه مدرسه ای دارم در طول هفته خوابم خیلی کمه یه پسر ۱۸ ماهه هم ...

چه سخته بچه مدرسه ای

ناهار چی داری 

من یه عالمه کار دارمشوهرم ۲ روز نیس میخوام بیفتم ب جون خونه ۲ تا فسقلیام هنوز خوابنخودمم سرما خوردم ...

یه آبلیمو عسل بخور و پاشو بچسب به کارات

متاسفانه ما خانومای خانه دار حق مریضی نداریم