2777
2789
عنوان

صبحانه کاری همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 59 پست
اسی میشه بیاین تاپیک اخرم

من خیلی تجربه ندارم 👇👇معذرت

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اصن فک نمیکردم اقا باشیدشرمنده

خواهش میکنم ،ایشاالا بلا دوره ، بازم ببخشید نتونستم کمک کنم 

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

حفظ کاربریت باوجود بچه سالا ک خداروشکر میرن مدرسه

اینجا که نمیشه گفت

اینجا که نمیشه گفت

راز منم سکـــــــــوت بود داداش

ولی ی چنتایی رو دلم نیومد جوابشون ندم قید اکانتام زدم و از خجالتشون درومدم 

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

راز منم سکـــــــــوت بود داداشولی ی چنتایی رو دلم نیومد جوابشون ندم قید اکانتام زدم و از خجالتشون د ...

🤣🤣🤣

خودتو دادی هوا

نوش جان منم دلم الان یه صبحونه مشتی میخواد مثل حلیم

بپر سر کوچه بخر بخور بخودت خوش بگذرون، 

نوش جان.ولی این آماده است الان؟تخم مرغ‌ها تقریبا خامه!

زیاد دوست ندارم زردیش سفت بشه 

جای شما خالی