2777
2789
عنوان

صبحانه کاری همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 59 پست
راز منم سکـــــــــوت بود داداشولی ی چنتایی رو دلم نیومد جوابشون ندم قید اکانتام زدم و از خجالتشون د ...

عیب نداره گهو  ایما ک خومون زینه ایم هم بعضی وقتا وا دونگ ندیم اندی تعلیق ابوییم   ولا بمون دشمون ادن وا خفه بوییم اندی خومونم تعلیق ابوییم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکوچه که نه بابا .از اسنپ میخواستم الان سفارش بدم دیدم دو‌کیلو‌بگیرم میشه ۴۰۰گفتم ولش همون تخم مرغ ...

نوش جان ، ماهم املت زدیم خیلی چسبید ، البته به خوشمزگی پخت خانم کدبانو ها نمیرسه

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

عیب نداره گهو ایما ک خومون زینه ایم هم بعضی وقتا وا دونگ ندیم اندی تعلیق ابوییم ولا بمون دشمون اد ...

ولی ایسا دستتون بازترع 

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

نوشجان بنظر خوشمزه س

جای شماااااا خالی ، 

شما چی داشتید صبحونه

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

ولی ایسا دستتون بازترع

ولا نه  یکی دشمون رکیک بم دا  بس گوم اسکول  مونم تعلیق کرد نی نی یار   اصلا انصاف ندارن یونون  سایت بی درو پیکره  اصل سل نیکنه بنه کی اول دشمون داده  همجوری تق تق ازنه سر دکمه ت  تعلیقت کنه

ولا نه یکی دشمون رکیک بم دا بس گوم اسکول مونم تعلیق کرد نی نی یار اصلا انصاف ندارن یونون سایت ...

یو هم شاید ارث بواس خردیم

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

والا پنیر سبزی ی ذره خوردم زیاد اهل صبحانه مفصل نیستم

نوش جان 

اینم واسه امروز ماپنکیک و میوهسیب زمینی و تخم مرغایس کافی

نوش جاااااان

این صبحونه مدیریتیه🤣🤣

معده ما تعجب می‌کنه عزیز🤣