2777
2789
عنوان

چرا آدما قدر همو نمیدونن

137 بازدید | 15 پست

باید حتما بمیریم ن همو دوس داشته باشیم مامان منم میمیرم راحت میشی از دستم خیالت جم الان دوس پسرم شرایط بدی داره پدرش بیماره نمیتونه بیاد خاستگاری تنها راهم همینه قشنگ خلاص میشی دیگه ی دخترتم نیس خیالت جم تو میمونی با سه تا پسر عزیزت😭😭

چند سالته؟‌

فکر میکنم رنج سنی حدود ۱۸ تا ۲۳ اینجوریا باشه

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطت سختی توش گیر کردی. ولی اینکه الان اینقدر داره فشار میاره بخاطر اینکه چرخه خوابت را خراب کردی. ...

هنو جسارت ندارم برا خودکشی ولی خودزنی زیاد دارم اونم احتمالا چون هنو مرگ موش نخریدم

اره هیچکی حتی دلش برات تنگ نمیشه بجای اینکارا رندگبتوبساز ایندتو بساز یبار بچت بهت بگه مامان میفهمی ...

هی عزیزم من عشق پاک مهربونی دارم ولی واقعا شرایط سختی داره و اونم گرفتارهه کاش مامانم اینقد حرف خودش نبود برا هرچی

هنو جسارت ندارم برا خودکشی ولی خودزنی زیاد دارم اونم احتمالا چون هنو مرگ موش نخریدم

این یک فکره .‌افکار هم همیشه هستند براساس شرایط تولید میشن و همه مدلی هستند. لازم نیست همشون را اجرا کنیم. اول خواب را درست کن. همیشه تا این موقع بیداری؟

روانشناس