2777
2789
عنوان

ضرب بلد نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 49 پست
خانم اجازه مشقاتون خیلی زیادهدوبار همه‌ی اینا🤒

حتی دیکته رو از بچه های ابتدایی ۲بار میگرفتم و هر غلط رو ۱۰بار باید بنویسن.

جمله سازی کلاس اولی ها رو ب جای پایان جمله ک نقطه بزارن ستاره میکشیدم رنگ رنگی 

تو کلمه سخت بجای خط فاصله ستاره رنگی رنگی کوچیک میکشیدم 

خیلی با حوصله درسشون میدادم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گفتم دیگه به هرکس میگم اصلا باور نمیکنهخودمم نمی‌دونم چطوری ولی سر امتحانا همیشه با دستام و چوب خ ...

اصلا سخت نیست سریعا برو یاد بگیر جدول ضرب که فقط باید حفظ کنی ویدیو آموزشی ببین جمع و تفریق یک هفته ای میفهمی فقط حتما یاد بگیر وگرنه یک جا بالاخره سوتی میدی 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

حتی دیکته رو از بچه های ابتدایی ۲بار میگرفتم و هر غلط رو ۱۰بار باید بنویسن.جمله سازی کلاس اولی ها رو ...

اوه چه سخت

دیکته رو بالاخره یاد می‌گیره 

من ترجیح میدم بچه استعدادیابی بشه

خلاقیتش شکوفا بشه

بازی کنه 

تو دوران کودکیش

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

واقعا نمی‌دونم چی بگمای کاش انقدر راحت بچه هارو نفرستن پایه ی بعد وقتی چیزی یاد نگرفتن

چی بگم

خودمم ناراحتم بخدا اون زمان هیچکس نبود به من یاد بده

🐈💗my life=cat
باورت میشه نفهمیدم؟😭😂

انقد به خودت تلقین کردی که تلاشی هم نمیکنی دیگه برای یاد گرفتن

البته منظورم از چیزی که من گفتم نیست.

ولی در کل تو این سن یاد گرفتن جدول ضرب راحت‌ترم هست

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

انقد به خودت تلقین کردی که تلاشی هم نمیکنی دیگه برای یاد گرفتنالبته منظورم از چیزی که من گفتم نیست.و ...

نه بخدا خیلی سعی کردم 

ولی بیشتر تلاش میکنم مرسی که گفتی

🐈💗my life=cat
چی بگمخودمم ناراحتم بخدا اون زمان هیچکس نبود به من یاد بده

اصلا ربطی به این چیزا نداره شما باید خودت تلاش میکردی حالام دیر نشده ولی دیگه یاد بگیر چون خیلی زشته پس فردا دیپلم بگیری و ضرب یکان که جزو اصول اولیه ریاضی هست رو بلد نباشی 

از فردا شروع کن پرقدرت

خیلی راحته

اصلا ربطی به این چیزا نداره شما باید خودت تلاش میکردی حالام دیر نشده ولی دیگه یاد بگیر چون خیلی زشته ...

آخه من ابتدایی بچه بودم چیزی نمی‌فهمیدم که نمی‌تونستم بخونم

تلاش میکنم ممنونم

🐈💗my life=cat