من ابتدایی همه درسام خیلی بده بود همیشه نیاز بودم چون کسی نبود بهم یاد بده و تو کلاس هم نمیفهمیدم ولی تو دوران راهنمایی خیلی پیشرفت کردم خودمو کشیدم بالا و آخر با معدل ۱۹.۸۱ از نهم تموم شدم و دهم انسانی هستم
مشکلم اینه چیزای خیلی ساده که بقیه بلدن رو من بلد نیستم مثل ضرب ، تقسیم ، جمع و تفریق خواندن ساعت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من گفتم دیگه به هرکس میگم اصلا باور نمیکنهخودمم نمیدونم چطوری ولی سر امتحانا همیشه با دستام و چوب خ ...
اصلا سخت نیست سریعا برو یاد بگیر جدول ضرب که فقط باید حفظ کنی ویدیو آموزشی ببین جمع و تفریق یک هفته ای میفهمی فقط حتما یاد بگیر وگرنه یک جا بالاخره سوتی میدی
از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎
چی بگمخودمم ناراحتم بخدا اون زمان هیچکس نبود به من یاد بده
اصلا ربطی به این چیزا نداره شما باید خودت تلاش میکردی حالام دیر نشده ولی دیگه یاد بگیر چون خیلی زشته پس فردا دیپلم بگیری و ضرب یکان که جزو اصول اولیه ریاضی هست رو بلد نباشی