2777
2789
عنوان

ضرب بلد نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 49 پست
چطور ممکنه عملیات اصلی رو بلد نباشی ولی معدل توی راهنمایی اینقدر بالا باشه؟! امکان نداره چون علوم و ...

همیشه با دستام و چوب خط حساب میکردم

ذهنی اصلا بلد نیستم

🐈💗my life=cat

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضرب رو فقط بنویس روزی دوبار بنویس از ضرب ۲تا ۹ 

من سال ۹۴تا ۱۴۰۲ تدریس خصوصی داشتم و دانش آموز از کلاس اول ابتدایی تا نهم داشتم و با این روش دانش اموزام ریاضیشون عالی شد شکر خدا 

عزیزم تمرین کن چون اینا پیش پا افتاده ترین نیازاتن که هرروز باهاشون سرو کار داری یه مدت با خودت تکرا ...

خیلی زود یادم نمیره اصلا نمی‌دونم چیکار کنم

🐈💗my life=cat

چطوری رفتی انسانی اصلا چطور آوردی این رشته چطور معدلت ۱۹ شده باور نمیکنم واقعا 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

ضرب رو فقط بنویس روزی دوبار بنویس از ضرب ۲تا ۹ من سال ۹۴تا ۱۴۰۲ تدریس خصوصی داشتم و دانش آموز از کلا ...

خانم اجازه 

مشقاتون خیلی زیاده

دوبار همه‌ی اینا🤒

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

همیشه با دستام و چوب خط حساب میکردمذهنی اصلا بلد نیستم

وای چه سخت 

خب پی دی اف ریاضی ابتدایی رو از اول دانلود کن و بخون تمریناشو حل کن بلد نبودی فیم آموزشی ببین 

جدول ضرب حفظیه راحته ولی برای ضرب های چند رقمی و تقسیم مخصوصا اعشاری حتما نیاز به فیلم داری  

ولی باورم نمیشه ساعت بلد نباشی چطوری میری خرید و پول و سود و...حساب میکنی مگه میشه

چطوری رفتی انسانی اصلا چطور آوردی این رشته چطور معدلت ۱۹ شده باور نمیکنم واقعا

من گفتم دیگه به هرکس میگم اصلا باور نمیکنه

خودمم نمی‌دونم چطوری ولی سر امتحانا همیشه با دستام و چوب خط حساب میکنم

🐈💗my life=cat

بیا ضرب ۹ رو بهت یاد بدم

ده تا انگشتان رو بیار بالا 

حالا مثلا چهارمین انگشتت رو ببند

چند انگشت قبلشه؟ آفرین ۳ تا

چندتا بعدشه؟ ۶ تا 

پس جواب میشه ۳۶

بقیه اعداد رو هم تست کن

الان بگو ۷×۹ چندتا میشه؟

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

وای چه سخت خب پی دی اف ریاضی ابتدایی رو از اول دانلود کن و بخون تمریناشو حل کن بلد نبودی فیم آموزشی ...

خیلی ممنونم مرسی

راستش بیرون همیشه با ماشین حساب حساب میکنم ساعت هم دیجیتالی میفهمم ولی دیواری اصلا

🐈💗my life=cat