سلام دوستان دختر دو ماهه دارم از بدو تولد درست شیر نمی خورد خیلی اذیت میشد تا شیر میخورد همش گریه میکرد هرچی تلاش هم کردم پستانک هم نگرفت اکثر اوقات با قاشق بهش شیر میدادم اما الان دو روز است اصلا سینه را نمی گیرد و مدام گریه میکند می خواهم واکسن دو ماهگی بزنم میترسم تو رو خدا اگر تجربه دارید کمکم کنید
تعداد رای : 3
نظرسنجی
۱
1
33%
۲
2
66%
سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭
من همونم که یه عمره دلش تنگ میشه واسه ی تو ✨️من همونم که تو نیستی با همه قهره و زهره یه برج ✨️ _پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین زیر زبون همه ما ها یک بند هست.بعضی بچه ها اون بند خیلی ضخیم هست و تا نک زبان ادامه پبدا کرده طوریکه نمی تونن زبونشون رو خیلی بیرون بیارن از دهنشون.باید زیر زبونش رو نگاه کنی اگه همچین مشکلی بود ببری دکتر اون بند رو قطع می کنن. یکی از دلایل شیر نخوردن همینه.
ببین زیر زبون همه ما ها یک بند هست.بعضی بچه ها اون بند خیلی ضخیم هست و تا نک زبان ادامه پبدا کرده طو ...
ممنون عزیز نگاه میکنم
سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭