2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسرم خیلی تنهاست ۲٫۵ سالشه ..واقعا کلافه میشه ..یکی دیگه باردار هستم سه ماهه

چه خوب همبازی میشن 😍دختر من الان ۶ سالشه چند ساله هی میگفت آبجی بیاریم والان دیگه به گریه افتاده همه فکر وذکرش بچه اس که نی نی بخریم ومن واقعا ناراحت میشم😔

منم یه دختر دارم 7 سالشه... خودم دلم میخاد تنها نباشه آبجی داداشی داشته باشه،برا آیندش که ماها نباشیم اون تنهایی چیکار میخواد بکنه.

ولی خودم چون آمبولی ریه شدم تو زایمانم خیلی میترسم برا همون فکرشم بجونم وحشت میندازه وگرنه خیلی دلم میخاد بیارم

خوب کاری کردی کاش منم عقل تو را داشتم بچه اذیت میشد و نفهمیدم هیچ وقت

حالا ناراحت نشی اما اینقدر افسردگی بین بچه ها زیاد شده فقط بخاطر اینکه تنها ن..به هرکی هم میگفتن نمیومدن بخدا باهاش بازی کنن..میدونی بعد از یه تایممی دیگه بازی با منو دوست نداره

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه خوب همبازی میشن 😍دختر من الان ۶ سالشه چند ساله هی میگفت آبجی بیاریم والان دیگه به گریه افتاده هم ...

آره عزیزم اگر شرایط دارید خب بیارید ..هنوز دخترت کوچیک ..واقعا گناه دارن واقعا ..من خودم خواهر نداشتم خیلی تنها بودم خیلی

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40