2777
2789
عنوان

یک نفر رو اینجا شناسایی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 48595 بازدید | 195 پست
ادم جرعت نمیکنه از این به بعد خاطره هم بگه 😂میترسه شناسایی بشه

بحث خاطره گفتن یک چیزی اینکه چند سال هر جا بیان از خاطرات بد مدرسه یکی رو مسخره کنی یک چیز دیگه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چقدر پیگیری چقدر عجیبه کار وَ شغلت چیهشاید کار خاصی بوده رسیدگی بیش از حدی بودی یا بقول معروف لو ...

من پیگیر نیستم ایشون اتفاقا کل خاطرات مدرسه اش محدود میشه به من  

برام جالبه رفتار زشت ایشون رو اینجا تایید میکنن 

احتمالا شبیه این آدم باشن افرادی که دارن از ایشون دفاع میکنن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بحث خاطره گفتن یک چیزی اینکه چند سال هر جا بیان از خاطرات بد مدرسه یکی رو مسخره کنی یک چیز دیگه

کاری به محتوای خاطره و خاطره ندارم 

یهو ترسیدم چیزی بگم شناسایی شم

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اصلا شناسایی کردن دیگران و این حد از پیگیری جالب نیسته

مسخره کردن ظاهر و قیافه و حتی ماشین پدر هم کلاسی قدیمت چی؟!

من پیگیر نیستم ایشون اتفاقا کل خاطرات مدرسه اش محدود میشه به من برام جالبه رفتار زشت ایشون رو اینجا ...

دلم واسه عقده های بچگیش سوخت 😂

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

مگه چیز بدی راجبت گفته ک میگی بیخیال شه؟

از تیپ و هیکلم تا ماشین بابام تا محل زندگی همه رو مسخره کرده بود نخواستم اینا رو بنویسم 

اینقدر با جزئیات گفته بود که متوجه شدم خودم هستم 

من پیگیر نیستم ایشون اتفاقا کل خاطرات مدرسه اش محدود میشه به من برام جالبه رفتار زشت ایشون رو اینجا ...

ببخشیدا

منم اینقدر چیز میز به ذهنم میاد که تاپیک بزنم بعد میبینم که باید با یک سری آدم سروکله بزنم و انرژی بذارم، مردد میشم

اینجا همینجوره

مثل قضیه عکس گذاشتن

به زشت ها میگن خوشگل

به خوشگل ها میگن معمولی

از کجا میدونی بارها بیان کرده خب یه خاطره بوده تعریف کرده

تو گروه دوستانه هم گفته بود چندین بار 

اینجا هم طوری تعریف کرد که من کامل متوجه شدم منظورش من هستم 

خداروشکرتوجسرت نداری ،،،،همچی همیشه اوکی بوده،،،دیگه بروبخاب،،،،زیادی،بهت فشاراومده مرورخاطرات

شما چرا ناراحت شدی حالا !؟

مسخره کردن ظاهر و قیافه و حتی ماشین پدر هم کلاسی قدیمت چی؟!

نمیدونم با تاپیکت حال نکردم اونم حتما اون زمان باهات حال نکرده 😂حتما یه جوری بودی که مسخره کرده دیگه باهاش بد نبودی ؟ شایدم اصلا کس دیگه ای هست اشتباه گرفتی.

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌