2777
2789
عنوان

خیانت بابام به مامانم الان رفته پیش زنه 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 48 پست
مگه میشه بیخیال بشه...این کار پدرش به اینده خودشم‌ حتی لطمه میزنه شوخی بردار که نیست

بله درسته بد برداشت شد ایشون داخل تاپیک ها قبل هم گفتند 

اما من داخل نظرات هم گفتم که مادرش باید پیگیری کنه 

نه بچه خانواده ، یک زن پیر شد گفته پدرم رو .... استغفرالله 

مادر ایشون شرایط باید هندل کنه .این دوست عزیز هم می‌تونه کمک کنه . اما از الان باید بفهمه اگه خیانت درست بوده قرار چه مسیری بره اگه پدرش اینقدر خودخواه و مادرش اینقدر ساده گیری کرده که دختر ش فهمیده اما خودش نه ، باید خودش زندگی شو یدک بکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هست پیام هاشون هست تحمل اینو ندارم دارم تون تون و با لرزش می نویسم تا دیر نشده یه کری کنم

ببین اگه بخوای پاپیچ بابا بشی ممکنه انکار کنه و تو نتونی برای ثابت کردنش سماجت کنی و مامان هم از اون حالت اعتماد، به شک و شبهه بیفته و نسبت به بابا بدبین بشه 

تنها راه ، تحمل کردن و منتظر گذر زمان بودن هست 

آبروی بابا رو هم در نظر بگیر 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

اگه ثابت شدنش باعث میشه تغییر خوبی ایجاد کنه بگو، اگه نه بهش فکر نکن فقط عذابه

مشکل من اینه که الان رابطه جنسی برقرار می کنن می خوام یه کاری کنم تا دیر نشه نزار رابطه جنسی داشته باشن داشتن البته 

اگه کردی که خدا خیرت بدهولی حرفه من ربطی به خونه داری پرستاری یا هیچکدوم که بهش اشاره کردی نداشت که ...

دعوا داریم ؟

من گفتم خیلی درگیری های خاص خودم دارم که نی نی سایت هیچ در مقابلش بخوام کنکاش کنم نفهمیدی جانم 

میگم ایشون خودش هم گفت داخل تاپیک قبل کامل گفتم پس نیاز بخونیم و اینکه کسی تاپیک میزنه ناخودآگاه اجازه دخالت میده من آیا دخالت کردم خیر کمک گرفتم برای روشن شدن ذهنم 

شب خوش 

دختر خوب

شما چطور میخوای فورا جلوی عمل پدرت رو بگیری؟

الان رابطه برقرار نکنه

فردا میکنه

پس فردا میکنه

میفهمم که حس خوبی نداری

ولی شما اگه خودت رو مطلع جلوه‌ بدی، اول با انکار پدر مواجه میشی، بعد با خشمش

مادرتون باید حواسش رو به زندگی متاهلیش بده

می‌تونی با مادر صحبت کنی و در لفافه بگی که مشکوک شدی، بعد بسپری به خودش

هرچند ممکنه مادرتون احساس خوبی به این صحبت ها از طرف شما پیدا نکنن