2777
2789

دیدم یه معلمی تاپیک گذاشته و مدام ایموجی گریه میذاره که:

""""دانش آموزم بیش فعاله منو اذیت میکنه 😭😭😭 نمیدونم چیکار کنم دماغشو با مقنعه ام پاک میکنه 😭😭 به مدیر گفتم ولی کاری نکرد چون فامیلشونه 😭😭😭😢"""""

""یا یکی نوشته به شدت قصد ازدواج دارم ولی خواستگاری داغونی دارم 😭 خدا هیچ کس رو تو وضعیت من نذاره 😭""

اَه از آدم های ضعیف بدم میاد 

طرف معلم شده ولی هنوز نمیدونه زندگی سختی داره عین ضعیفا میاد میگه به مدیر گفتم ولی کاری نکرد 😭 کل ذوقم رو از دست دادم 😭😭

کاش نسل این جور آدما منقرض میشد 

بابا خودتونو قوی بگیرید چرا اینقدر لوس و متزلزل ؟

یاد بگیرید از حقتون محکم دفاع کنید، شخصیت محکم داشته باشید 

یا رب آن دِه که آن بِه ...

هرکس هم میخواد هرچی بگه برام مهم نیست

از آدم های ضعیف بدم میاد

قوی باشید قوی ترین

زمین زیر پاتون باید بلرزه از ابهت شما 

توی کار، درس، هرچیزی 

جدی باشید مصمم و قوی باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم‌

اگه می خوای توی این‌روزگار زنده بمونی باید یاد بگیری قوی باشی

دوست من مثلا همین دیروز توی مدرسه باهاش دعوا کردند امروز اومد  پروندش را گرفت رفت مدرسه دیگه

باورم نمی شد انقدر ضعیف باشه

اینا رو خانواده و جامعه می‌سازه در مواردی هم خود فرد قوی میشه با وجود تمام کاستی ها

لوسن و سریع احساس بدبختی و پوچی بهشون دست میده 😐

بابا یه کم شخصیت قوی، مستقل و پر ابهتی داشته باشن یا لااقل ادای قوی بودن در بیارن تا کم کم ملکه شه

خیلی بدم میاد از آدم های ضعیف 

موافقم‌اگه می خوای توی این‌روزگار زنده بمونی باید یاد بگیری قوی باشیدوست من مثلا همین دیروز توی مدرس ...

اینجور آدما تا اید در عذابن

لوس بودن اصلا خوب نیست

پوست کلفت باید بود وگرنه زود از بین میرن

لوسن و سریع احساس بدبختی و پوچی بهشون دست میده 😐بابا یه کم شخصیت قوی، مستقل و پر ابهتی داشته باشن ی ...

میتونی مثال بزنی

که چطور رفتار کنیم دیگران مارو نترس وشجاع ببینن.

واصلا چه رفتارهایی باعث میشه دیگران مارو باابهت بدونن

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
لوسن و سریع احساس بدبختی و پوچی بهشون دست میده 😐بابا یه کم شخصیت قوی، مستقل و پر ابهتی داشته باشن ی ...

درسته اونکه میگی خیلی خوبه و عالی  اما آنقدر ضعیف میکنن آدم ها رو که اعتماد به نفسی نمی‌مونه بلند شدن و قوی ماندن واقعا گاها خیلی سخت میشه برای آدم ها

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
میتونی مثال بزنیکه چطور رفتار کنیم دیگران مارو نترس وشجاع ببینن.واصلا چه رفتارهایی باعث میشه دیگران ...

بله مثلا کسی عصبانیتون کرد یا بی احترامی کرد اگر نمی‌تونید برید دهنش رو صاف کنید لااقل سکوت کنید و پرستیژ خودتون رو با لبخند و خونسردی حفظ کنید و بعد ایگنورش کنید و اون شخص رو ندیده بگیرید

اینکه خودتون عزت نفس داشته باشید در اولویت باشید برای شخصیت خودتون به معنای واقعی و از درون احترام زیادی قائل باشید 

حق خودتون رو بگیرید، با ابهت باشید، نظر خودتون رو داشته باشید و تفکر انتقادی رو یاد بگیرید هرکس هر چرندی گفت سرتون رو تکون ندید تاییدش کنید اگر نظر شما مخالف نظر اون هست بیان کنید 

البته گاهی قوی بودن سخته از یه جایی به بعد واقعی دلت می خواد فقط گریه کنی ولی باید قوی باشی چون هیچ ...

اینا فایده نداره

اگر گریه کردید تنهایی گریه کنید و تموم

کسی قرار نیست ما رو ناز کنه 

من تو زندگیم بدترین شکست ها رو تجربه کردم و آخرش فهمیدم نجات دهنده و بدبخت کننده من، فقط خودمم 

بله مثلا کسی عصبانیتون کرد یا بی احترامی کرد اگر نمی‌تونید برید دهنش رو صاف کنید لااقل سکوت کنید و پ ...

مرسی عزیزم.

خیلی تاپیکت مفید بود

خیلی خوب توضیح دادی 

اگه حوصله داشتی یک روز تاپیک بزن منو تگ کن و اطلاعات بیشتری بدی ممنون میشم.

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘