2777
2789
عنوان

برنامه درسس

50 بازدید | 8 پست

کلی از درسام عقب موندم

انروز همش نگا این گوشی لعنتی کردم و جغرافیانو نخوندم یه ۱۰ سوالی هست ۳ تاشو حفظم الانم بشدت خوابم میاد

فردا که میرم مدرسه

( شما اگه پنجشنبه نمیرید دلیل نمیشه که من دروغ بگم، من میرم)

فردا تایم صبم

بنظرتون ساعت چند پاشم بخونم بقیشو؟

بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...

ببین اون سه تا چقدر طول کشید تا بخونمشون

طبق اون، بقیه رو ببین چقدر طول میکشه.  و تایم بذار بیدار شو. شاید وقتی بیدار شدی گیج باشی ولی پاشو دست و صورتتو بشور و ادامه بده و شایدم یکم استرس داشته باشی و باعث بشه تند تر بخونی. ساعتشم خودت تعیین کن من که نمیدونم سرعتت چقدره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ پاشو ک ب همه کارات برسی۱۰تاسوال ک وقت نمیبره خیلی

اره ۵ خوبه پامیشم اول حفط میکنم بعد برنامه میچینم و ...

نمیدونم والا استرس دارم یادم برن

ببین اون سه تا چقدر طول کشید تا بخونمشونطبق اون، بقیه رو ببین چقدر طول میکشه. و تایم بذار بیدار شو. ...

اون سه تارو بیحال خوندم اصلا حس درس خوندن نداشتم که اصلا جزء برنامم نیست 

ولی فردا ۵ پامیشم دست وصورتمو میشورم شروع میکنم خوندن 

الانم بشدت استرس دارم

و اعصابم خرابهههه

اره ۵ خوبه پامیشم اول حفط میکنم بعد برنامه میچینم و ...نمیدونم والا استرس دارم یادم برن

من جای تو بودم ازخوابم لذت می‌بردم و صبح زود بیدار میشدم چون اصلا آدم شب زنده داری نبودم تو دبیرستانم

من جای تو بودم ازخوابم لذت می‌بردم و صبح زود بیدار میشدم چون اصلا آدم شب زنده داری نبودم تو دبیرستان ...

آره دیگه 

برام دعا کن فردا بجز امتحان یه مشکل خیلی بزرگی تو زندگیم هست که اگه حل نشه تا یه سال قراره بشه حسرتی تو قلبم

دعا کن فردا بتونم حلش کنم