2777
2789

میخواهید ازدواج کنید پول اینها میاد بعدا با یکی ازدواج کنید که دنیا تون یکی باشه

همسرم آدم بدی نیست ها. خیلی خوبه ولی ما هیچ حرفی برای هم نداریم

وای خیلی مهمه آدم تایپ خودشو پیدا کنه باهاش خوش بگذرونه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاطره تعریف کنید 

جک بگین 

اینستا بگردین 

با بقیه اکیپ بشین بیرون برید

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

چرا بیا من یکم حرف بهت بدم زیاد حرف برای گفتن دارم بی شوخی هیچ چیز نیست با هم حرف بزنید مثلا مسائل اجتماعی اقتصادی سیاسی معنوی ورزشی 

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

خاطره تعریف کنید جک بگین اینستا بگردین با بقیه اکیپ بشین بیرون برید

با بقیه اکیپ شدیم رفتیم بیرون هر حرفی زدم هررررر حرفی کوچکترین و ساده ترین حرفم زدم اومدیم خونه ساعتها و روزها دعوا و کتک کاری کردیم ک چرا صحبت کردی ...خاطره تعریف کردم گفت جلف بودی مسخرم کرد ذوقمو کور کرد ...اینست رفتم تهمت زد خلاصه ک دلزده شدم ازش