2777
2789
عنوان

واقعا به چه امیدی صبا از خواب پامیشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2116 بازدید | 120 پست

واقعا اینکه من به امید لبخند و شیرینی ها و عشق بچه ام بیدار می شم کلیشه ای هست؟ هر روز رشد می کنه و دنیا رو کشف می کنه. پر از شادی و قشنگی هست. عشقش هم حقیقی و نابه. یه دست می اندازه گردنم و منو می بوسه انگار همه ی دنیا رو بهم دادند. اینا کلیشه نیست آخه. این ته لذت هست.
من به عشق شغلم هم هر روز بیدار می شم. کارم رو دوست دارم. همکارامو.. و خب پولی که می گیرم بهم استقلال می ده. بهم قدرت تصمیم گیری می ده. سال ها براش درس خوندم و زحمت کشیدم.
هر چند هفته یه بار با نزدیکا در حد یه عصرونه دور همیم. به درد و دل هم گوش می دیم. گاهی غم و غصه است و گاهی هم شادی و جک و سر به سر هم گذاشتن.
همینا دیگه!! گاهی یه کتاب کوچولو که دارم می خونم حالمو خوب می کنه. گاهی خوردن یه بیسکوییت و چایی. ولی قبول دارم که مریض باشم یا مادرم مریض باشه و یا اگر مثلا با همسرم دعوای بد کرده باشم یا استرس شدید داشته باشم به خاطر یک چک پاس نشده از هیچی نمی تونم لذت ببرم. حتی از لبخند بچه هام. شادی و لذت بردن هم به شرایط هست و هم یه استعداد هست. هر دوش لازمه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به این امید چشامو باز میکنم که ببینم همه چی خواب بوده کابوس بوده...و من برگشتم به گذشته

دقیقا....

امروز یه پست دیدم نوشته باش کاش صب پاشی ببینی غروب سال ۹۳ تو در حال مشق نوشتن خوابت برده و همه چی کابوس بوده...

عاشقم❤️

من همه جوونیم درس خوندم کار کردم و ورزش کردم و مهارت کسب کردم که هیچ عامل  سیاسی قانونی اقتصادی اجتماعی برام نتونه تعیین تکلیف کنه.

ایران اگه برام امن نیست تحصیلی میرم ، تحصیلی نشد کاری میرم ، کار مرتبط با رشتم نشد میرم مربی ورزش میشم ، مربی نشدم میرم معلم زبان میشم ، نشد خودمو میتکونم سرمایه گذاری برم.

الانم که شرایط ایران سخت تره اتفاقا باید صبحا محکم تر و قوی تر بیدار شیم 

چون وقتمون کمه ، معلوم نیست این لحظات ارومی که میتونیم خوب فکر کنیم و تمرکز کنیم تا چند وقت دیگه ادامه داره . باید نهایت استفاده رو ازش ببریم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
دقیقا....امروز یه پست دیدم نوشته باش کاش صب پاشی ببینی غروب سال ۹۳ تو در حال مشق نوشتن خوابت برده و ...

اره واقعا به همچبن چیزی نیاز دارم ... بزرگ شدن اصلا خوب نبود 

هربار چشامو باز میکنم دنبال نشونه میگردم که همش خواب بوده باشه 🥲🥲

کلیشه چی؟شاید برا شما دلیل نیستن اما من قطعا بخاطر بچم و خانوادم و شوهرم بیدار میشم بعدم زندگیو دوست ...

مردن به زیر خاک بردن جسم نیست

به همینه ک انگیزه نداشته باشی و محکوم به ادامه دادن باشی

هر بودنی بودن نیست محکوم به ادامه دادنیم 

این به تعبیر من زنده بودن نیست اسمش 

عاشقم❤️

مثلا چه کارایی انجام میدی ک بهتر باشی؟

آدم زود رنج و سخت گیری بودم محبت و توجه دیگران برام مهم بود زود عصبانی میشدم الان خیلی ناچیز شده اخلاقای بدم 

همشم مدیون استاد محمد شجاعی هستم به لطف خدا یه نوری وارد زندگیم شد که همیشه حالم خوبه

مردن به زیر خاک بردن جسم نیستبه همینه ک انگیزه نداشته باشی و محکوم به ادامه دادن باشیهر بودنی بودن ن ...

زندگی نمی کنیم صرفا زنده موندیم.

به جای امید به اینده، نگران اینده ایم