2777
2789
عنوان

واقعا به چه امیدی صبا از خواب پامیشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 120 پست
خدا نکنه چرا؟🥲خدا خفظت کنه واسه دخترت

فداتشم مشکلات زندگی تنهایی مملکت گرونی.

خیلی درد داره متاهل باشی و تنهاباشی خیلی هرکسی درک نمیکنه چی میگم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من دنبال کار مناسبم. یکی دو ماهه کارمو ترک کردم و استراحت کردم. الان از اول مهر در جستجوی کارم ...

ایشالا خوب میشی عزیزم منم دنبال کارم حس میکنم کار پیدا کنم یکم وضعم بهتر میشه

عاشقم❤️

من دیروز رفتم بازار لباسارو قیمت کردم بخدا اگه دروغ بگم انقد حالم بد شد چون قیمت ها افتضاح همه شلوا ...

منم همینم واقعا میرم فقط نگاه میکنم

الان تو خرید یه لباس موندم برا دانشگاه لباس ندارم🥲

انقدم پول به شهریه دادم دیگه روم نمیشه از خانواده بگیرم

همه اینارو گذاشتم برا بعد کار پیدا کردن‌...

اونم اگه بشه

عاشقم❤️

والا زندگی همینه بجنگ بجنگ بجنگ. همین. من هیچ وقت اون ریلکسی رو تجربه نکردم. واقعا خیلیا استرس و فشا ...

درسته ولی ببین من مادرم ک پنجاه سالشه از من روحیش بهتره من تغریبا هیچوقت خوشحال نیستم چیزی نیست ک خوشحالم کنه حتی مدرک گرفتن درس خوندن چمدونم دیگه مثل قبل برام شادی اور نیست

تنها امیدم این بود بتونم عشق رو تجربه کنم ک خوب بشم

که اونم شد درد رو درد

یعنی دیگه اصلا حوصله ادما و زندگیو ندارم منی ک تنهایی هیچ جا نمی‌رفتم میگفتم با دیگران لذت داره الان تنها ک جایی برم ارامشم بیشتره

عاشقم❤️

ایشالا خوب میشی عزیزم منم دنبال کارم حس میکنم کار پیدا کنم یکم وضعم بهتر میشه

قطعا همینطوره.

ممنونم.

من کار میکردم خیلی خوب بودم ولی اخریا خیلی بهم فشار اومد، همینکه تونستم کنار بیام ، از خودم راضیم