2777
2789
عنوان

امید واهی ندین بیاین بر حسب تجربه بگین🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاور دارم پرستاره نمیگم راضی نیستم ازش ولی چیزایی میگه که خودم میدونستم

ببین اینایی که رتبه برتر هستن هم فایده ندارن چه برسه به پرستار

تو خودت الان هدفت پزشکیه

کسی که پرستاری میخونه نمیتونه درست راهنمایی کنه بهت

باید کسی رو بگیری که مشاوره تحصیلی باشه

رشتش این باشه یعنی

خدا قبولت کنه جواب انتخاب رشته فک کنم دهه سوم میاد پیرا زدی یا پزشکی ؟۱ سال پشت کنکور موندی کلا؟

پزشکی زدم. اره و اینکه درس خوندن جدی من یجورایی از اول سال دوازدهمم شروع شد. یعنی تقریبا توی ۲ سال تونستم نتیجه بگیرم. خیلیا بودن که با کمتر از اینم گرفتن

Entp💅

پزشکی زدم. اره و اینکه درس خوندن جدی من یجورایی از اول سال دوازدهمم شروع شد. یعنی تقریبا توی ۲ سال ت ...

ولی خب یه پایه ای هم داشتی اینم در نظر بگیریم ...پس من خیلی بیشتر زمان میخوام منی که هیچی بلد نیستم خدا لعنت کنه کاش زودتر شروع میکردم ....😭💔مدرستت دولتی بود

ولی خب یه پایه ای هم داشتی اینم در نظر بگیریم ...پس من خیلی بیشتر زمان میخوام منی که هیچی بلد نیستم ...

مدرسه مهم نیست عزیزم اصلا

بخدا من خودم تیزهوشان بودم 

سال دوازدهم من سرجمع ۲۰ روز مدرسه نرفتم

مدرسه اصلا وقت تلف کنیه

مدرسه مهم نیست عزیزم اصلابخدا من خودم تیزهوشان بودم سال دوازدهم من سرجمع ۲۰ روز مدرسه نرفتممدرسه اصل ...

اره الان نمیرن ولی شما پایه داشتی ۲ سال هم مستمر خوندی منم سعی میکنم بیارم که میدونم دور از باوره ولی تلاشمو میکنم

اره الان نمیرن ولی شما پایه داشتی ۲ سال هم مستمر خوندی منم سعی میکنم بیارم که میدونم دور از باوره ول ...

شما شوهرت خرج هم میکنه برا کنکورت؟

ببخشید میپرسم

میخواستم چند تا چیز بهت معرفی کنم که خودم استفاده کردم