2777
2789
عنوان

امید واهی ندین بیاین بر حسب تجربه بگین🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 49 پست
پزشکی که هیچ دندون هم میتونی بیاریاول اینکه خرم آباد خیلی رتبه تاپی نمیخواددوم اینکه ۲ ساللللل خیلی ...

خدا کنه اینطوری باشه که میگی من ۱۰۰ مو میزارم دوسال مستمر میخونم هر چی خدا بخواد❤️🙂

چطوری نمره های نهایی تو انقد بالا گرفتی چی خوندی برا نهایی ها چکار کنم از کجا شروع کنم به پیش نیاز ا ...

ماز عالیه منم دارم

نهایی فقط کتاب کتاب کتاب و دوره cprماز که اخر سال میزاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم وقتی چیزی نمیدونی خواهشا نظر نده و الکی بقیرو گمراه نکنمشاورای امروزه همشون چرتن و فقط دنبال پ ...

اتفاقا اون خانم درست میگه مشاور خیلییییی کمک می کنه 

مخصوصا وقتی متاهل باشی...زیادم نیست مشاور معمولی ۴۰۰ و عالی ۷۰۰ ماهی...

عزیزم وقتی چیزی نمیدونی خواهشا نظر نده و الکی بقیرو گمراه نکنمشاورای امروزه همشون چرتن و فقط دنبال پ ...

عزیزم چی‌قبول شدی امسال ؟بخدا دیگه انقد فک میکنم روانی شدم میگم باز جاری هام بهم نخندن

چطوری نمره های نهایی تو انقد بالا گرفتی چی خوندی برا نهایی ها چکار کنم از کجا شروع کنم به پیش نیاز ا ...

فقط کتاب هارو خوندم و نمونه سوال تشریحی از قلمچی حل کردم. وقتی بهت میگم شروع کن واسه اینه که هرچقدر فکر کنی هیچی از مشکلت حل نمیشه‌. اگه قصدت جدیه باید شروع کنی تا مباحثو ببری جلو

Entp💅

پس شما مشاور خوب ندیدی

ادم کار بلد هم کلی پیدا میشه

من خودم از مشاورم اصلاراضی نبودم ولی وقتی ایشون وضعیتشون اینجوریه پس با ازمون و خطا بره جلو ک ۴ ۵ سال بمونه اخر سر پشت کنکور؟

اینقد ادم هست ک اصن موفقیتشو مدیون مشاورشه

من الان ازدواج کردمه ۶ماهه و یازدهم هستم هیچ چیز غیر ممکن نیست . تلاشت رو بکن نهایت پزشکی نشد پرستار ...

عزیزممم خوشبخت بشی اگه داری میخونی قدر لحظاتت رو بدون روزی هزار بار آرزو میکنم بیام تو سن تو

خدا کنه اینطوری باشه که میگی من ۱۰۰ مو میزارم دوسال مستمر میخونم هر چی خدا بخواد❤️🙂

قطعا همینه

با این اخلاقی که گفتی شوهرت داره خیلی خوب میتونی

ولی مشاور اگه تونستی بگیر

ولی ببین مشاورت باید کاربلد باشه

چون باید بتونی بهش اعتماد کنی

قطعا همینهبا این اخلاقی که گفتی شوهرت داره خیلی خوب میتونیولی مشاور اگه تونستی بگیرولی ببین مشاورت ب ...

مشاور دارم پرستاره نمیگم راضی نیستم ازش ولی چیزایی میگه که خودم میدونستم