2777
2789
عنوان

امید واهی ندین بیاین بر حسب تجربه بگین🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 49 پست
شما شوهرت خرج هم میکنه برا کنکورت؟ببخشید میپرسممیخواستم چند تا چیز بهت معرفی کنم که خودم استفاده کرد ...

ببین دستش باشه خرج میکنه اصلا آدم خسیسی نیست ولی متاسفانه دست بالش اونقد باز نیست کل حقوق ماهیانش ۲۰ تومنه دیگه خودت حساب کن 

بهم معرفی کن در هر صورت

ببین دستش باشه خرج میکنه اصلا آدم خسیسی نیست ولی متاسفانه دست بالش اونقد باز نیست کل حقوق ماهیانش ۲۰ ...

ببین اول که باید بالاخره دیپلم بگیری که من روندش رو نمیدونم

ولی اگه قراره مدرسه بری یه مدرسه ای برو که به حضور و غیاب اهمیت ندن

برای کلاس ها هم الماس ماز استفاده کن خیلی کامله

به جز درس فیزیک که به نظرم با قضاتی ببین

عمومی ها هم باید بالا تخصصی ها بخونی چون که خیلی خیلی مهمه نهایی

نهایی ها هم خود کتاب درسی ها و نمونه سوالات تلگرام

یه چنل لوپراکس کنکور هست توی تلگرام اون خیلی مفیده 

بعدم اینکه آزمون قلمچی و ماز بده

اگه الماس بگیری آزمون هم داخلش هست

قلمچی هزینش زیاده ولی فکر کنم بتونی بورسیه بگیری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین دستش باشه خرج میکنه اصلا آدم خسیسی نیست ولی متاسفانه دست بالش اونقد باز نیست کل حقوق ماهیانش ۲۰ ...

همه اینا هم به کنار

یه لپتاپ داشته باشی و ۱ بسته اینترنت

از تلگرام دانلود کن ببین

پول هم نمیخواد بدی

همه اینا هم به کناریه لپتاپ داشته باشی و ۱ بسته اینترنتاز تلگرام دانلود کن ببینپول هم نمیخواد بدی

لپتاپ ندارم نمیتونم بخرم اونقد نداریم بخدا ...مگه با گوشی ۲ تا گوشی دارم البته

ببین اول که باید بالاخره دیپلم بگیری که من روندش رو نمیدونمولی اگه قراره مدرسه بری یه مدرسه ای برو ک ...

چطوری بورسیه بگیرم امسال شده  ۱۹ میلیون تو شهر ما کی میتونه بره آزمون بده😭💔چنل لوپراکس زدم نیومد تو تلگرام