2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت میای بریم سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی قدر مادرشوهرت رو بدون

من شوهرم خونه نبود شهر دیگه بود  , مادرش اومده بود از شهرستان خونمون

میوه اینا هیچی نداشتیم 

گفتم مامان بریم بیرون یه دور بزنیم 

توی راه خریدم کردم ، میوه و ... که ازش پذیرایی کنم

میومد تو باهام میچرخید بعد از ترسش موقع حساب کردن میرفت بیرون 

من که نمیذاشتم اون حساب کنه ولی جالب بودیم برام اینقد خسیس بود 

من اگر خودم بودم میگفتم پسرم نیست مراقب عروسم باشم

اومدم بگم ی شمال و کیش مگه چقدره هزینش ک نداری یهو دیدم‌افریقا عه ذهنم فقیره😁😁😁😁

من خودم سفر برم همین کیش و شمال اینا میرم.ولی مادرشوهرم خیلی اهل گردشه و درامدشم خوبه همش رو خدج سفر میکنه

اسی قدر مادرشوهرت رو بدونمن شوهرم خونه نبود شهر دیگه بود , مادرش اومده بود از شهرستان خونمونمیوه ای ...

عزیزم چقدر سخت🥲

من مادرشوهرم خیلی از خود راضی و مغروره  و دوست داره رییس باشه برای همین خیلی خرج میکنه برامون

اسی قدر مادرشوهرت رو بدونمن شوهرم خونه نبود شهر دیگه بود , مادرش اومده بود از شهرستان خونمونمیوه ای ...

ولی بنظرم این ربطی به خسیسی نداره نباید انتظار میداشتی اون حساب کنه،، همسرت درسته نبوده اما همراه بانک هست دیگه برات میزنه

کاش زود اوکی نمیدادی الان خیلی ضایع میشه به خاطر مادی کنسل کنی و اینکه باهاش به نظرت خوش میگذره ؟ چ ...

اره اشتباه کردم اخه هر سال میگفت قونیه بریم دیگه خودش همه کارهارو میکرد منم فکر کردم مثل اونه یهو گفت اطلاعات تور رو میگم بفرسته برات حالا نمیدونم منظورش تایمش بود یا هزینه‌ایناش.

من کلا تو سفر ترجیحم لینه برم جاهای مختلف رو ببینم تا خوش بگذرونم و شاد باشم اینا😂 برای همین سفر باهاش بد نیست مثل بقیه افراد توره غریبه ها ارتباط خاصی نداریم انگار تنها سفر رفتم

کاش زود اوکی نمیدادی الان خیلی ضایع میشه به خاطر مادی کنسل کنی و اینکه باهاش به نظرت خوش میگذره ؟ چ ...

ولی مثلا میتونم بهونه بیارم شوهرم اون تایم این شهره و نمیخوام تنها باشه

البته ده روزه کلا تورش

اره اشتباه کردم اخه هر سال میگفت قونیه بریم دیگه خودش همه کارهارو میکرد منم فکر کردم مثل اونه یهو گف ...

هزینه سفر قونیه کجا هزینه این سفر کجا  شاید یکی از دلیلای فرستادنش هزینه باشه   ولی باز نمیدونم

ولی بنظرم این ربطی به خسیسی نداره نباید انتظار میداشتی اون حساب کنه،، همسرت درسته نبوده اما همراه با ...

انظار نداشتم بخره کع گلم، اون میخواست حساب کنه من خودم نمیزاشتم

توی فرهنگ ما تعارف به شدت پر رنگه

انتظار یه تعارف داشتم فقط

نه که راهشو بکشه بیرون مغازه