ببینید شما با یک نفر ارتباط دارید و خودتون عقل دارید میتونید تصمیم بگیرید ک باهاش ادامه بدین یا نه ا ...
نظرت کاملا درسته ، ولی الان سوال اسی این بود نظر ما در مورد یه دوست سیگاری چیه و ما هم نظر شخصی مون رو در مورد اون دوست خیالی سیگاری مون گفتیم وگرنه هدف اسی ادامه دادن یا ندادن با دوستش نبود فقط میخواست ببین نظر افراد جامعه چیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب این اگر بحث خانواده باشه قرق میکنه مثلا اونا حساس باشن و اینم تذکر بشنوه بخاطرش به فرهنگ ادماس دی ...
منم از این لجم میگیره نه سیگاری ام نه کسی اطرافم سیگاریه ولی همه سیگار کشیدن زن رو یه کار بد بزرگ میدونن حداقل تو شهر و آشنای ها ما اینطوریه ولی مرد و پسر سیگاری میشن کسی که به خاطر سختی زندگی رو به سیگار آورده. سر همین خیلی وقتا که زن سیگاری میبینم از جسارتش خوشم میاد که تو وسط خیابون میکشه و براش این حرفا مهم نیست..
نمیدانم شاید حالا بزرگ شدهای و زندگی را فهمیدهای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.