2777
2789
عنوان

با سیگار کشیدن مشکل دارید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 89 پست
ببینید شما با یک نفر ارتباط دارید و خودتون عقل دارید میتونید تصمیم بگیرید ک باهاش ادامه بدین یا نه ا ...

نظرت کاملا درسته ، ولی الان سوال اسی این بود نظر ما در مورد یه دوست سیگاری چیه و ما هم نظر شخصی مون رو در مورد اون دوست خیالی سیگاری مون گفتیم وگرنه هدف اسی ادامه دادن یا ندادن با دوستش نبود فقط میخواست ببین نظر افراد جامعه چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه حرف من براش مهم نیست بره با همون رفیقای مضخرفی که دارن نابودش میکنن

عزیزم بع این نیست هرکسی یه تصمیمی داره اون دلش اینجوری میخاد و از نظرش شاید درسته نباید توقع داشته باشی بخاطر حرف تو بکشه کنار.

من شخصا کاری ک خودم بخوام میکنم هرچقدر دوست صمیمیم مخالف باشه بخاطر خوش اومدن اون ک نمیتونم کاریو انجام بدم یا ن

یه سری توقعات رو نباید داشت از آدما واقعا هرچقدر صمیمی حالا

یکی از نزدیکای منم تو همین وضعیته ولی من نمیتونم بهش بگم چکار کنه یا نکنه با این که خیلی هم دوستش دا ...

پس فک‌ کنم باید با بی‌خیالی ادامه بدیم

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
دوستان اینم بگم رفیق من دختر نیستاا منظورم پسر هست😂

پس دیگ توقعت واقعا زیادیه😂

من تازه فک کردم رفیق صمیمی دخترته چون دخترا تو این چیزا احساسی ترن.

بنظرم دخالت نکن ی سری چیزا ب بقیه مربوط نیست

تو میتونی نظرتو با مهربونی بگی و متوجهش کنی

دیگ بیشترش زیاده رویه

خب این اگر بحث خانواده باشه قرق میکنه مثلا اونا حساس باشن و اینم تذکر بشنوه بخاطرش به فرهنگ ادماس دی ...

منم از این لجم میگیره نه سیگاری ام نه کسی اطرافم سیگاریه ولی همه سیگار کشیدن زن رو یه کار بد بزرگ می‌دونن حداقل تو شهر و آشنای ها ما اینطوریه ولی مرد و پسر سیگاری میشن کسی که به خاطر سختی زندگی رو به سیگار آورده. سر همین خیلی وقتا که زن سیگاری میبینم از جسارتش خوشم‌ میاد که تو وسط خیابون می‌کشه و براش این حرفا مهم نیست..

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

والا برای پسرم بد میدونن ولی چون اون قهبش شکسته کمتر از یک خانم بد میدونن درحالی ک تعداد مصرف کنندگا ...

بیشتر یا کمترشو نمیدونم

ولی درستش اینه اگر چیزی بده برای همه ادما به یک اندازه بد باشه

نه ک طبق جنسیت فرق کنه

عزیزم بع این نیست هرکسی یه تصمیمی داره اون دلش اینجوری میخاد و از نظرش شاید درسته نباید توقع داشته ب ...

واقعا درک این موضوع رو دارم که هرکس زندگی خودشه 

اما بعضی وقتا یسری آدما حیفشون هست 

بحث فقط سیگار نبود چیزای دیگه هم بود 

این آدم تو یه خانواده فوق العاده با اصالتیه ، خانوادش خبر ندارن داره چه گندی میزنه

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
منم از این لجم میگیره نه سیگاری ام نه کسی اطرافم سیگاریه ولی همه سیگار کشیدن زن رو یه کار بد بزرگ می ...

اره دقیقا منم مشکلم همینه 

و واسه ادم واقعا زور داره

و بیشتر ز‌ورش اینه ک این چیزا بیشتر از هم جنس های خودمون شنیده میشه

واقعا درک این موضوع رو دارم که هرکس زندگی خودشه اما بعضی وقتا یسری آدما حیفشون هست بحث فقط سیگار نبو ...

خودش این چیزارو خب بهتر می‌دونه دیگ

تو راهنماییتو بنظرم کردی حرفاتم به عنوان یه دوست گفتی

وظیفت تا همینجا بوده فقط