2777
2789
عنوان

با سیگار کشیدن مشکل دارید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حرف و نظر دیگران برای شما مهمه؟

خب این اگر بحث خانواده باشه قرق میکنه مثلا اونا حساس باشن و اینم تذکر بشنوه بخاطرش 

به فرهنگ ادماس دیگ 

همین الانش جالبه سیگار برای پسر خیلی بد نمیدونن ولی برای دختر انگار قتل کرده مثلا😐😐

تو مسائل مهم چرا نظر بقیه مهم نباشه براش ؟!

ببینید شما با یک نفر ارتباط دارید و خودتون عقل دارید میتونید تصمیم بگیرید ک باهاش ادامه بدین یا نه الان شما دوست نداشته باشین ما همه بگیم نه خوبه باهاش ارتباط داشته باش ارتباطو برقرار میکنین؟ بنظرم اینجور چیزا زیاد ب مشاوره نیازی نداره باز من نظرمو گفتم

منم برام مهم نیست بقیه بکشن یا نه اما دوستم وارد محیطی شده که داره تو لجنزار فرو میره حرفای منم براش ...

خب وقتی اذیتی ازش فاصله بگیر

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
بنظرم سعی کن تو چیزی بیش از حد دخالت نکنی مهربونی بیش از حد کار دستت میدهتهش رو سر خودت خراب میشه و ...

خب اگه حرف من براش مهم نیست بره با همون رفیقای مضخرفی که دارن نابودش میکنن 

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
خب این اگر بحث خانواده باشه قرق میکنه مثلا اونا حساس باشن و اینم تذکر بشنوه بخاطرش به فرهنگ ادماس دی ...

والا برای پسرم بد میدونن ولی چون اون قهبش شکسته کمتر از یک خانم بد میدونن درحالی ک تعداد مصرف کنندگان خانم بیشتره