2777
2789
عنوان

با سیگار کشیدن مشکل دارید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مهم نیست برام البته خودم نمیکشم

منم برام مهم نیست بقیه بکشن یا نه 

اما دوستم وارد محیطی شده که داره تو لجنزار فرو میره 

حرفای منم براش مهم نیست 

نمیتونم ببینم اینطوری داره میشه

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱

خب خط قرمز هرکسی فرق داره 

من برام مهم نیست شخصا که خط قرمزم باشه یا بد بدونمش. 

ولی مثلا اگر خانوادت بفهمن روی توام تاثیر داره برخوردشون این بده.

و همیشه بدون ادم شبیه ۵تا از آدمای نزدیک اطرافش میشه به مرور

و ممکنه اصلا خودشم متوجه نشه.

بله

من یه روز خیلی رک به دوست نزدیکم گفتم بوی گند سیگار میدی. بوت اذیتم میکنه دفعه بعد که خواستی بیای پیشم دیگه بوی سیگار نده

میدونم حرفم بی‌رحمانه بنظر میومد ولی دیگه نمیتونستم رو حساب دوستی چندساله چیزی نگم

آقایون درخواست ندن! کاربری دست دونفره💁🏼‍♀️🙆🏻‍♀️

منم برام مهم نیست بقیه بکشن یا نه اما دوستم وارد محیطی شده که داره تو لجنزار فرو میره حرفای منم براش ...

بنظرم سعی کن تو چیزی بیش از حد دخالت نکنی مهربونی بیش از حد کار دستت میده

تهش رو سر خودت خراب میشه و تو بده میشی.

تا الان هرچی گفتی بسه اگر میخواست گوش کنه افاقه می‌کرد همونا.

خودم چند باری کشیدم 

پدرمم میکشه رفیق سیگاری هم دارم اما اصلا سیگار کشیدن خانوما برام قابل درک نیس زیادم شده متاسفانه

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
منم برام مهم نیست بقیه بکشن یا نه اما دوستم وارد محیطی شده که داره تو لجنزار فرو میره حرفای منم براش ...

یکی از نزدیکای منم تو همین وضعیته ولی من نمیتونم بهش بگم چکار کنه یا نکنه با این که خیلی هم دوستش دارم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یعنی بخاطر سیگار دوستی 4 ساله رو تموم کنین؟! اگه خیلی بدت میاد بگو پیش تو نکشه.. خیلی عجیب بود حرفت

اخه فقط سیگار نیست 

وارد جمعی شده که داره اسیب میبینه ، کارایی میکنه که در شان خودش و خانوادش نیست 

همه جوره داره عوض میشه 

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱