2777
2789
عنوان

با سیگار کشیدن مشکل دارید❓

755 بازدید | 89 پست

چقدر این موضوع خط قرمزتون هست ؟ ایا حاضرید با دوستی که ۴ ساله رفیق هستین اما الان سیگار میکشه ارتباط داشته باشید؟ 

من خط قرمزمه موندم چیکار کنم 

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱

نه مهم نیست برام البته خودم نمیکشم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میگفت زمان دانشجوییم بخاطر دوستاش سیگاری شده بود یکی از دوستاش دید سیگار گوشه لبشه سیگار ازش گرفت یه تو گوشی بهش زدو رفت.  شوهرم هروقت یادش میوفته میگه من مدیونشم اگر اون تو گوشی نزده بود بهم معلوم نبود الان چطور بودم

دنیا برای من میچرخه

نه واقعا چه مشکلی قبلا از سر کنجکاوی یه چندبار امتحانش کردم ولی دیدم واقعا به درد من نمیخوره. اما خوب سیگار چیزی نیست که بخوای سرش کسی رو قضاوت کنی

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست