2777
2789
عنوان

نامزدم یه دختری استخدام کرده

531 بازدید | 33 پست

یه دختر استخدام کرده که جوون مجرده جدیدا میگه اگه میخوای بیای قبلش خبر بده گفتم چرا گفت استرس میگیرم گفتم اگه کاری نمیکنی چرا استرس میگیری؟ 

قسم خورد که کاری نمیکنه بعد دید عصبی شدم گفت باشه اصلا یهویی بیا خبر نده 

شک کردم یعنی داره چیکار میکنه که استرس میگیره اصلا چرا با اومدن من استرس بگیره

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

بعضی وقتا یهویی برو 

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا به دادت برسه☹️

😭😭😭

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

شاید باهم دوستن

به همین شک کردم چیکار میکنه که بخواد استرس بگیره در حالیکه قبلش اینو نمیگفت

اگه قراربود غلطی کنه،دیگه یعنی اینقد ساده لوحه که آلارم هشدار تو رو بیدار کنه؟؟

نمیدونم قبلش هیچوقت نمیگفت استرس میگیرم 

فوقش دو روز با همن بعد دختره را ول میکنه من که دیگه عادت کردم بس دختر تو زندگی شوهرم اوند و رفت

چجوری عادت کردی