2777
2789

خانواده شوهرم خیلی بی جنبه و بد اخلاق هستن و تا بهشون بگی تو باید اجل خودتو بگی 

مثال چند فقط پیش به برادرشوهرم گفتم هوای مشهد بارونی ☔️ ☔️ با عصبانیت تمام گفت این حرفو میگی که من بخاطر بارون از سفر منصرف بشم گفتم نه گفت معلومه یا گفتم طلا رفت بالا خواهر شوهرم پاچ منو مثل سگی گرفت اینو میگی که شوهرم از خریدش منصرف بشه از حسودی میگی یا رفتیم خونه برادر شوهرم. 

خواهر شوهرم اونجا بود به برادر شوهرم گفت چرا خونت بهم ریختس برادر شوهرم گفت به توچه 

از همه بد تر تنهای میرم خونشون مثل یک آدم عصبی راه میرن مثال بچه خواهر شوهرم گفت مامان کنترل کجاست گفت رو میز گفت مامان ندیدم یک باره گفت پدر سگ فقط مامان مامان اگر بیام پیدا کنم چی میگی یک جوری رفت بچه فرار کرد

اینا کلا مشکل دارن.فاصلتو باهاشون حفظ کن و خیلی رفتامد نکن.شوهرتم اخلاقش مثل ایناست یا نه؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.