2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم منو میخورن تروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 49 پست

@sana_221‍ 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به p برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان  روزی بود که با دلتنگی ،عزیزم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پدر شوهرم عصبیه در مورد بچه خودم گفتم بچه های الان بدبختن همبازی ندارن باهام دعوا کرد جلوی همه که منظورت چی بود گفتی بدبخت با لحن بد و تند انگار من دشمن بچم هستم و اون مادرشه میگفت نه منظورت چیه از بدبخت اینجا خانواده نشسته من 😐 

عزیزم اینا که انقد عصبین دست خودشون نیست اینا تو بچگی زیاد کتک خوردن و داد زیاد سرشون کشیدن اینجوری شدن کلا بدخلقی از رفتار بد پدر و مادر ایجاد میشه بدبینی هم از همونه از بچگی باهاشون بد تا کردن اینطور شدن