2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم منو میخورن تروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بااین مثالایی ک زد بیچاره کدومشو جای‌بدی گفته. ک طرف بگه حسودی میکنی.

مثلا شاید طرف گفته شوهرم میخواد فردا برام طلا بخره...
بعدش یکی بگه وای طلا گرون شده!!!
به نظرت جای بدی گفته نشده؟

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     goftino.com/c/QSL5Nk
مثلا شاید طرف گفته شوهرم میخواد فردا برام طلا بخره...بعدش یکی بگه وای طلا گرون شده!!!به نظرت جای بدی ...

بگه. چرا باید ادم فکر بد کنه و اونجوری بگه حسودی مبکنی.‌خب گرون شده. چیز بدی نگفته که. 

یا گفته هواخرابه مشهد. حالا اون طرف مقابلم بخواد بره . خب این‌گفته هواخرابه. چیز بدیه؟ واقعا داستانی نیست

parasoo1989@
اشتی هستن مگه میشه حرف نزد میخوام درباره اخبار فقط بگم

اخبار چرا میخوای حرف بزنی، اخبار همه اش بار منفی و استرسی داره، اینا هم اخلاقشان بد

والا جای شما بودم اصلا حرف نمیزدم.اخبار همه میدونن دیگه

بگه. چرا باید ادم فکر بد کنه و اونجوری بگه حسودی مبکنی.‌خب گرون شده. چیز بدی نگفته که. یا گفته هواخر ...

من شخصا یکی توی این موقعیت این حرف رو بهم بزنه، همین برداشت رو می کنم.
چون خودم عقل دارم، قیمت طلا رو می بینم و تصمیم می گیرم

من شخصا یکی توی این موقعیت این حرف رو بهم بزنه، همین برداشت رو می کنم.چون خودم عقل دارم، قیمت طلا رو ...

چی بگم این که ادم فکر کنه بقیه ب‌مسافرت رفتن اونا‌حسودی میکنن یا ب طلاخریدنشونو من هییچوقت درک نکردم. مسخره میدونم. اونم فقط سراینکه بگه ااا‌ هوا خرابه. بعد‌من بگم چون من میخوام برم مسافرت میگی و حسودی میکنی. 

نمیدونم . 

parasoo1989@
چی بگم این که ادم فکر کنه بقیه ب‌مسافرت رفتن اونا‌حسودی میکنن یا ب طلاخریدنشونو من هییچوقت درک نکردم ...

گفتم که
هر سخن جائی و هر نقطه مکانی دارد
یه حرف می تونه توی یه شرایط بد باشه، همون حرف توی یه شرایط دیگه بد نباشه

گفتم کههر سخن جائی و هر نقطه مکانی داردیه حرف می تونه توی یه شرایط بد باشه، همون حرف توی یه شرایط دی ...

شاید چون این مدلی نیستیم اینجوری‌فکر میکنم. نمیدونم. انقد این چیزارو مهم نمیدونیم 

parasoo1989@