2777
2789

سلام خانوما من قرار این هفته اسباب ببرم جای دیگه چیکار باید بکنم و کجا باید برم برای انتقالی پسرم ؟

خیلی وقته میخواستم بلند شم صاحب خونه اذیت م میکرد پولمو نمیداد وگرنه مجبور نمیشدم الان برم 

سخته انتقالی گرفتن؟باید اول با مدرسه ی جدید هماهنگ کنم ؟چجوریه ؟

بله اول مدرسه جدید صحبت کن بعدبروازمدرسه خودش پروندشوبگیرببرثبت نام کنن ماهم اثاث کشی داریم باید انتقالی بگیریم 

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره برو مدرسه جدید 

بعد برو مدرسه قبلی پروندشو بگیر کاری نداره بعدشم سیستمیه خودشون از طریق سایت مای مدیو مدرسشو جابه جامیکنن

البته ب من گفتن خودت برو تو سایت ک با گوشی هم انجامش دادم

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره برو مدرسه جدید بعد برو مدرسه قبلی پروندشو بگیر کاری نداره بعدشم سیستمیه خودشون از طریق سایت مای ...

نیاز هست آموزش پرورش شهر جدید هم برم یا همون تو مدرسه کار تمومه ؟

تو سایت مای مدیو چیکار کردی ؟

نیاز هست آموزش پرورش شهر جدید هم برم یا همون تو مدرسه کار تمومه ؟تو سایت مای مدیو چیکار کردی ؟

ن بابا آموزش پرورش نمیخواد ولی من مجبور شدم برم مدرسه هی میگفت جانداریم وفلان منم رفتم آموزش پرورش بهش زنگ زدن دعواش کردن😂

سایت مای مدیو هم خود مدیر واست توضیح میده باید بری گزینه نقل انتقالات بزنی حالا اون مرحله آخره فعلا برو مدرسه مورد نظر رو پیدا کن هماهنگ کن

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40