2777
2789
توصیه من بهت اینه ک ازدواج نکنییا قبل ازدواج بهش بگیداستان میشهمن شب ازدواجم خون نیومد بعدچنددسال ک ...

چرا نباید ازدواج کنه؟یه اتفاقی بود با رضایت جفتشون افتاده واسه خاطرش طرف نباید دوباره ازدواج کنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واچرا ازدواج نکنه یکی از همکلاسی هام کلا باکره نبود تا ازدواجش رابطه داشت. الان ببین شوهر کرده همسن ...

خوشبحالش همین خرابا شانس دارن😐😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

استارتر یا جواب رد بده، یا ترمیم کن و ازدواج کن و توبه کنجز این دوراه هیچ کار دیگه ای نکن. اگخ راستش ...

اخه ترمیم فک کنم پسره بفهمه

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

عزیزم با ایشون صحبت کردی نظرت راجع بهش چطور بود. فکر میکنی سنتی هست ؟ فکر میکنی براش مهم هست دختر قبلش رابطه داشته یا نه. از اون خانواده ها هستند دختر رو قبل عقد معاینه ببرند یا نه. اگر فکر میکنی سنتی هست یا خانواده ای هستند این جور چیزها براشون مهم هستند. جواب رد بده. بدون اینکه توضیح بدی.

تو عقد یعنی با ھمسرش رابطہ داشتہ ھیچ مردی بد نمیدونہچون با دوس پسرش کہ رابطہ نداشتہ ھمسر قانونیش بود ...

آخه برادرام وفامیلامون نمیدونن تو ماهم این و خیلی بد میدونن تقصیر مادرم شد زندگی خواهرم نابود شد به خاطر حرف مردم زندگی بچه شو نابود کرد 

اون کثافت هم مهریه نداد به خواهرم

آخه برادرام وفامیلامون نمیدونن تو ماهم این و خیلی بد میدونن تقصیر مادرم شد زندگی خواهرم نابود شد به ...

خب هر کی میاد خواهرت بهش بگه طلاق گرفته

دیگه طرف میفهمه

چرا جناییش میکنین

اگه ادم درستی نبود گذشت دیگه

دلتنگ آواز قو🦢

خواهرعزیز هیچوقت راجب ابن مسئله ب خاستگارت حرفی نزن اکثرهایمن ها بدون خونریزی هستن نیاز نیس ابروی خودتو ببری اگه روشن فکرم باشه بعد چندسال این عیبو مثل پتک تو سرت میزنه فقط اعتماد بنفس داشته باش وفرض کن اتفاقی نیوفتاده

من نداشتمخدا میدونه چقد اذیتم کردنولی خب چع میشع کرد اینجا ایرانه خدایا سختی هایی ک من کشیدم رو نصیب ...

وای فدات شم چرا دکتر نرفتی بگی نوع هایمنت طوری هستش که نمیشه لکه دید

سلامتی و خوشبختی دخترم
آخه برادرام وفامیلامون نمیدونن تو ماهم این و خیلی بد میدونن تقصیر مادرم شد زندگی خواهرم نابود شد به ...

قرار نیست کسی بفھمہ عزیزم

بہ خواستگاری کہ قرارہ جواب مثبت بدہ

بھش بگہ من عقد بودم باکرہ نیستم طرفم نمیرہ ھمہ جا رو پر کنہ یا قبول میکنہ یا نہ

ولی اصلا سخت نگیرہ ھمسر قانونیش بودہ 

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ