خب ترمیم بزن اگه میتونی جوری ک نفهمن و توبه کن پیش خدا.
:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی که دوستت دارم ... 🥲🩵(( و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل). قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند... ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم. ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍
فوقش جواب رد میده. راست گفتن تو این قضیه بزرگترین حماقته. اولا که دوتا پا داره دوتا پای دیگه ام قرض میکنه فرار میکنه. اگرهم به اصطلاح مردونگی کنه و بمونه، یه زندگی جهنمی پر از کنایه و بی اعتمادی و احتمالا خیانت درانتظار استارتره.
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
توصیه من بهت اینه ک ازدواج نکنییا قبل ازدواج بهش بگیداستان میشهمن شب ازدواجم خون نیومد بعدچنددسال ک ...
واچرا ازدواج نکنه یکی از همکلاسی هام کلا باکره نبود تا ازدواجش رابطه داشت. الان ببین شوهر کرده همسن خودش بچم داره دوسه ماهه بهترین عروسی هم گرفته قبلش به پسره گفت پسره هم باهاش رابطه داشت
اعا من نمیدونستم ولی خب چجوری ضایعس ببخشیدا نمیدونم میگم ببینم چجوریه..؟
:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی که دوستت دارم ... 🥲🩵(( و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل). قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند... ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم. ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍
استارتر یا جواب رد بده، یا ترمیم کن و ازدواج کن و توبه کن
جز این دوراه هیچ کار دیگه ای نکن. اگخ راستشو بگی حرفت میپیچه، انگشت نما میشی. نگاه همه بهت عوص میشه، قضاوتها شروع میشه. بیچاره میشی. هیچوقت درمورد این قضیه با بنی بشری حرف نزن. حتی صمیمی ترین دوستت
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟