2777
2789

سلام به همگی دوستان خوب و نازنین

برای من یک سوالی پیش اومده اونم اینکه واقعا بزرگترین مساله ای که فکر میکنید کودکانتون در منزل و مهد کودک و مدرسه دارند ،چیست؟و شما چطوری میتونید بهشون کمک کنید؟

خوشحال میشم از نظرات گرانبهاتون استفاده کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس از تاریکی و تنهایی 

و تو مهد نوع حتی نگاه مربی براش اهمیت داره اگه کم حوصله ناراحت یا خشمگین باشه بهش بر میخوره 

و یه مشکل دیگه اش تو مهد اینه گاهی یکی از بچه ها یکی دیگه رو از جمع دوستها بی دلیل حذف میکنه و باعث ناراحتیشون میشه نه فقط دخترم بلکه بقیه بچه ها هم دیدم پیش میاد براشون

دخترم الان سه سالشه بزرگترین مسئله و مشکلش تنهاییشه و اینکه مدام حوصلش سر میره و بهونه میگیره الان بزرگترین دغدغه ی منم شده 😞

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک 

ترس از تاریکی و تنهایی  و تو مهد نوع حتی نگاه مربی براش اهمیت داره اگه کم حوصله ناراحت یا خشمگ ...

نسبت به خودتونم همین حسو داره منظورم همون نوع نگاه و برخورد مربیشه

بله خیلی دقیقه از نگاهم متوجه حالات میشه 

اوه عین دختره من خیلی حساسه که چطور باهاش برخورد بشه خیلی سریع بهش برمیخوره 

ترس از تاریکی و تنهایی  و تو مهد نوع حتی نگاه مربی براش اهمیت داره اگه کم حوصله ناراحت یا خشمگ ...

میتونم بپرسم فرزندتون چند سالشه؟

این مساله رو خواهرزاده منم داره میگه باهام بازی نمیکنه کسی یعنی اون بازی که من دوست دارم رو انجام نمیدهند،واقعا چرا به نظرتون؟

میتونم بپرسم فرزندتون چند سالشه؟ این مساله رو خواهرزاده منم داره میگه باهام بازی نمیکنه کسی یعنی او ...

5سالش هست تقریبا 

چندتا دلیل من میبینم 

یکی شخصیت بچه طرف مقابل همینطور که تو آدم بزرگها هم میبینیم وقتی از یکی خوششون نیاد یا گاهی حسادت اون رو طرد میکنن 

دوم اینکه اکثر بچه ها تنها هستن و بازی گروهی رو به خوبی بلد نیستن 

سوم چون سروری بچه ها تو خونه بوده مخصوصا اگه بچه اول باشه میخوان رهبری با اونا باشه و بقیه هر چی میگن قبول کنن و در ضمن هیچکدوم جنبه شکست رو ندارن 

5سالش هست تقریبا  چندتا دلیل من میبینم  یکی شخصیت بچه طرف مقابل همینطور که تو آدم بزرگها ...

دقیقا همشون تک بچه بودند همه میخاند اونا رهبر باشند .چقدر زیبا بیان کردید واقعا.متاسفانه همه مسائل دنیای بزرگسالی هم زمانی پیش میاد که آدم ها طاقت شکست رو ندارند و برای شکست هیچ وقت آماده نشدند در صورتی که اگه زندگی آدم های به شدت موفق دنیا رو بخونید برای همه اونها شکست یک چیز عادیه که بایستی از سر راه برداشت تا به خواسته و هدفت رسید.