2777
2789

بچه‌ها من باردارم ویار شدید دارم حالم خیلی بد میشه مطابق قانون جوانی جمعیت درخواست دورکاری دادم مدیر هم قبول کرد حالا معاون اداره که البته معاون نیست فقط تمشیت معاونت را داره یه مرد مجرد هم هست هر روز زنگ میزنه بهم پاشو بیا اداره یه بخشی از کارهای واحد خودش را هم میگه بیا اینها را هم انجام بده نمی‌دونم مشکلش چیه انگار دورکاری من خار شده رفته تو چشمش ضمناً خودش بدون بچه از همسرش جدا شده منم هر بار این زنگ میزنه خودم همینجوری حالت تهوع دارم و فشارم پایینه میوفتم به لرزیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظری ندارم ولی منم تو بارداری تهوع شدید داشتم دکترم بهم دمیترون داد شبا قبل خواب میخوردم آب رو آتیش بود

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
دقیقا مرخصی شما بهش فشار اورده .

آخه مگه یه مرد به یه زن باردار بدحال حسودی می‌کنه😭 از ظهر که دوباره بهم زنگ زده گفته فردا برم کارای واحد خودشو انجام بدم تمام بدنم میلرزه

تو دور کاری کارتون رو خوب و تمام کمال انجام میدن؟ شاید کم کاری دارین که گیر داده

نه گلم من تازه یه هفته‌اس که دورکاری رفتم این از اولش زنگ زد که کارای تو کمه من باید کارای جدید بهت بدم این در شرایطیه که قبل از دور کاری من همین وظایف را داشتم و این هیچوقت نمی‌گفت تو کارت کمه

نظری ندارم ولی منم تو بارداری تهوع شدید داشتم دکترم بهم دمیترون داد شبا قبل خواب میخوردم آب رو آتیش ...

منم سر پسرم میخوردم ولی الان دکتر اجازه نمیده میگه ثابت شده می‌تونه مشکل قلبی برای بچه ایجاد کنه

منم سر پسرم میخوردم ولی الان دکتر اجازه نمیده میگه ثابت شده می‌تونه مشکل قلبی برای بچه ایجاد کنه

همچین چیزی نشنیدم ، زنداداشم هم بارداره و میخورد 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
من تا شب آخر خوردم دکترم گفت هیچ مشکلی نداره

منم نه سال پیش تا روز زایمانم خوردم الان گویا ثابت شده درصد قابل توجهی روی نارسایی قلب نوزاد تاثیر داره دیگه وقتی دکتر اینو میگه آدم ترجیح میده رو سلامتی بچه اش ریسک نکنه