2777
2789
عنوان

زنداداشم رو جلو یه ماشین دیدم غریبه بود به نظرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3790 بازدید | 112 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا برات سوال شده؟

اصلا چرا دنبال اینی که یه چیزی دربیاری؟

قطعا یه شرایطی پیش اومده جلو نشسته.

شک در چیزی که بهش اعتماد کامل نداری جایز نیست.

خداوند برای اصول دینش گفته، اینجا که آبروی مومن در کار هست.

پرس و جو نکن، کنجکاوی هم نکن، از کله ات بشور بریز دور.

شما هیچ وظیفه ای در این جریان ندارین.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

اگه مطمئنی هم  باز هیچی نگو ، شاید پشیمون شده باشه و اگر گناهی کرده توبه کنه ، حفظ آبرو کن تا خدا ابروتو حفظ کنه

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

افکارمنفی ازخودت دور کن و به ناحق سعی کن حتی ت ناخداگاهت تهمت نزنی، شاید ماشین شخصی گرفته عقب مسافربوده جلو نشست، مسافر ک پیاده میشه ادم دیگه نمیره عقب همونجا سرجاش میمونه تا ب مقصد برسه، بعد شما رفتی ازشون پرسیدی ک طرف چ نسبتی باهات داره؟؟؟؟ گاهی با دخالتای بیخودمون زندگی دیگرون بهم میزنیم 

عروس عمه م با یکی دیدم ب کسی نگفتم 

شما که مطمئن نیستی نگو 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

چقدر دنیای واقعی با سایت فرق میکنه من برم بیرون با کسی بیرون حرف بزنم تا شب نشده گداشتن کف دست داداشم وعموم چرا این بتوچه بمن چه ها اطراف من نیستن

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
حالا روشنفکر چقدر زیاد شده.باشه بابا شما درست

یعنی واقعا تا حالا تنها بدون ماشین بیرون نرفتی؟ اینقدر درکش سخته. ایشون فقد همون ی جمله رو گفت و رفت. ی سر به تاپیکاش بزنی انگاری کینه داره از زنداداشش چون قاشق دهنی ایشون رو گفته نزنی به غذا