2777
2789

شوهرم قبلا سابقه ی خیانت داشته بعد یه همسایه ی مطلقه نزدیک محل کارشه که میگن اوضاع خوبی نداره وآدم درستی نیست بعد بارها به بهانه های مختلف رفته پیش شوهرم ازش کمک خواسته منم همون موقع به دروغ به شوهرم گفتم شنیدم فلانی ایدز داره توی رفت و آمد با اون مراعات کن ..جدی نگرفت

اما امروز بعداز مدتها قرار بود برای اون خانوم یه کاری انجام بده  اون خانوم باید باهمسرم جایی میرفت بعدهمسرم  به خودش رسید و رفت منم با آرامش گفتم یادت نرفته که شنیدم ایدز داره هواست جمع باشه.

گفت بابا شایعه ساختن ،گفتم چرا برای من نساختن ..گفتم خود دانی ..

بعد رفت تو فکر و انگاری تو ذوقش خورد .

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

بچه‌ها بیایید طلاین یا میلی رو دانلود کنید

۷سوت برا طلاین و ۵ سوت برای میلی گلد هدیه میده همون لحظم میتونید بفروشیدش 

این کد دعوت طلاین که ۷ سوت طلا میده:

WEMPMME

اینم کد دعوت میلی که ۵سوت طلا جایزه میده:

milli-go04p  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالی بود عالی عالی بود کارت 

من همیشه به شوهرم میگم زنی که بیاد براحتی ب مرد متاهل بده بیشکککک ایدز و اچ پی وی داره . چون قبلا داده . کلا اینقد ترسوندمش اونم ازین چیزا میترسه ک دست زد بش بخوره میره میشوره 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
گفتم اگه خواست غلطی بکنه ته دلشو خالی کنم ..نمیشد خودمم برم وگرنه حتما میرفتم

من جات بودم هر زور بود میرفتم ک زنیکه بدونه طرف زن داره .‌خرابن خراب 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
اونوقت شوهرت نمیگه به من چه ربطی داره که اون ایدز داره

دقیقا

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
انقدر ریلکس موندم اصلا،بهت خیانت کرده بعد موندی باهاش

عزیزم بحث بچه هامه ..به ظاهر به غلط کردن افتاده بود و خیانتش هم در حد پیام بود ..فقط بهش فرصت دادم

چاره کار کا. ندومه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اونوقت شوهرت نمیگه به من چه ربطی داره که اون ایدز داره

گفت اتفاقا..

گفتم مبادا بخواد تور برات پهن کنه هم خودتو بدبخت کنی هم مارو  ..چون سابقه ات خرابه