2777
2789
واقعا متاسفم برات که نگرانی های یک مادر درک نمیکند نمیدونم اسمتون چی بزارم....

عنوان میگفتی اگه بدتون نمیاد بیاین این عکسو گذاشتم 

چرا نگرانی یه بی فرهنگو درک کنیم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

اسی جان عزیزمباید مینوشتی (عکس) اونایی کہ حالشون بد میشہ نیان تو تاپیک حق دارن خب

اگه حالشون به هم میخوره چرا هم ریپلای میکند واقعا شما کل تاپیک ها خوندی؟؟ 

خوش به حال بیکارها!!!!! 

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنوان میگفتی اگه بدتون نمیاد بیاین این عکسو گذاشتم چرا نگرانی یه بی فرهنگو درک کنیم

همتون گزارش کردم که یاد بگیرید چطور رفتار کنید

عنوان میگفتی اگه بدتون نمیاد بیاین این عکسو گذاشتم چرا نگرانی یه بی فرهنگو درک کنیم

واقعا از حرفات فرهنگ ت معلوم خیلی زیاد

همتون گزارش کردم که یاد بگیرید چطور رفتار کنید

منم تو رو گزارش میزنم یاد بگیری قبل گذاشتن همچین عکسایی تو عنوانت بگی

@niniyar‍ به ایشون و تاپیکش رسیدگی کنید

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

واقعا از حرفات فرهنگ ت معلوم خیلی زیاد

تو هم از عکسی که گذاشتی و همینطور وقاحتت که نمیخوای قبول کنی اشتباه کردی

استارترخودم مادرم ولی توروخدامراعات بقیه روهم بکن 

توی عنوان بنویس چه عکسی میخوای بذاری 

درضمن اینجاکسی دکترنیست اگه واقعانگران بچتی بایدببریش دکتر 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
وقیح تویی

@niniyar‍ بدون اینکه تو عنوانش ذکر کنه این عکسو گذاشته طلبکارم هست 

تو هم از عکسی که گذاشتی و همینطور وقاحتت که نمیخوای قبول کنی اشتباه کردی

بیسوادی برو سواد یاد بگیر هزاربار گفتم یک چیز اشتباه تایپ شده بود امثال تو... اومدن مسخره بازی و بد و بیراه گفتن یکم جنبه داشته باشید و فرهنگ!!!! 

استارترخودم مادرم ولی توروخدامراعات بقیه روهم بکن توی عنوان بنویس چه عکسی میخوای بذاری درضمن اینجاکس ...

بله هزاربار گفتم اشتباه تایپ کردم

بیسوادی برو سواد یاد بگیر هزاربار گفتم یک چیز اشتباه تایپ شده بود امثال تو... اومدن مسخره بازی و بد ...

گزارش نوش جونت