2777
2789
عنوان

خوردن لقمه حروم لعنت بهش

428 بازدید | 33 پست

سلام 

داییم وقتی بابابزرگم مریض بوده (نه میتونسته حرف بزنه نه تکون بخوره)

اثر انگشت و زده رو یه برگه سفید بعد رفته درستش کرده ک مثلا بابابزرگم هرچی داشته فروخته ب داییم ، الان هرچی زمین و خونه هست داره می‌فروشه

چیکار میشه کرد؟ بابابزرگم ۳۰ سال پیش فوت شده  هرچی مدارک پزشکي هم بوده نیست و نابود کرده 

تو داداگاه گفتن بریم از بایگانی بیمارستان  مدارک پزشکي و  پیدا کنیم 

از اینورم بیمارستان ۱۰ سال ب بعد و نگه نمیداره

چیکار میشه کرد به نظرتون؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ۳۰سال الان یادتون افتاده؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

دایی بزرگه منم کل ارث رو کشید بالا  

شکایت هم کردن وکیل گرفتن کار بجایی نرسید 

بعد ۷ سال مریضی سخت گرفته افتاده رو تخت بیمارستان داره تقاص پس میده 

شب و روزش شده درد 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

چرا بعد ۳۰سال یادتون افتاده بیخیال بشید همین تمام چون هیچ مدرکی ندارید 

مگر اینکه شکایت کنیدبگید این اینکار کرده دربرابر خرید هیچ پولی پرداخت نشده اون باید ثابت کنه که پول و... داده لایه وکیل خبره مشورت کنید