2777
2789
عنوان

با خاندان شوهرقطع رابطه ییم

265 بازدید | 21 پست

یه وقتایی اذیت میشم بخاطر بچه هام میگم طفلیا فامیلیم ندارن یکم معاشرت کنیم توشهرغریبم

خلاصه ب هیچ دردی نمیخورن یه عده تازه ب دوران رسیده خرندیده

ادعای مومن بودنم میکنن

پارسال بدگرفتار بودیم پول لازم یه وامی دراومد ب برادرشوهرم گفتم بیا ضامن شو گفت نمیتونم فیش حقوقی ندارم سپاهیه

بدرفت ضامن دوستش شد

گفتم ۵م بده الان اوضاعمون بده بچم شیرخشکیه 

گفت ندارم

خلاصه رفتم حلقمو فروختم 

الانم خودشونو زدن ب چوسی بازی دیدن بچمم نیومدن هنوز یکسال ودوماهشه

حالامن ادم بشدت آرومیم واهل جروبحث نیستم نمیدونم چ مرگشونه خاندانشون بامن بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا میگم..سعی کنین از کسی توقع نداشته باشین.

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
دیگه یه فامیل اوراق گندیده وقتی تومشگلات بدرد ادم نخوره همون بهتر ک نباشه

جامعه جوری شده ک الان نمیشه از خاهر و برادر چیزی توقع کرد...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
میدونم بایدبیخیال بودولی منم دوسدارم اطرافم شلوغ میشد مثل خیلیا ن همش بگم من اینارو چیکارکردم انقدر ...

اسی منم به خاطر تنهایی بچه هام غصه میخورم هیچکس رو ندارم که رفت آمد کنم،به داداشم زنگ زدم شام بیاد بدون دلیل میپیچونه،تو این شرایط اقتصادی که نباید همیشه منتظر دعوت شام نهار باشید که رفت آمد کنید،یعنی اگه دعوت نکنم نمیان ،منم دیگه زنگ نمیزنم،تنهایی شرف داره 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

ما هم همین گاهی اوقات میگم اصلا به درک اعصابم آرومتر شاید چیزی بگن ناراحت بشم و..

من کلا الان ۵ساله تقریبا قطع رابطه بودیم ولی گه گاهی شاید سالی یبارمیرفتم 

ولی الان دوساله مطلق نمیریم وب یه ور مادرشوهره نیس