2777
2789
عنوان

با خاندان شوهرقطع رابطه ییم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه یه فامیل اوراق گندیده وقتی تومشگلات بدرد ادم نخوره همون بهتر ک نباشه

عزیز من پدرشوهرم کلا با وجود پولداری ب دردمون نخورد مادرشوهرم کلا نمیذاشت و تازه لجم میکرد چون من ارثیه پدری داشتمگفتن بزار خودش خرج کنه بجا تشکر میگفتن تازه ما ارثیه چیزی نداشتیم ک کمکمون باشه شما خدب اینو دارید از جونی ما بیشتر تو رفاهید حسودی لجم میکردن.

الان که همچیم اوکی شده شوهرم از نظر مالی خوب شد الان دیگه ول نمیکنن 

البته من بخاطر خدا پارسال بخشیدمشون آرامش گرفتم خدا هم درهای رحمتش رو باز کرد هرکار میکنی از انسان توقع نکن فقط از خدای بزرگ توقع کن

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

عموها وعمه های پسرم هنوزم پسرمو ندیدن پسرم ۶سالشه🤦‍♂️🤦‍♂️میدونی چرا؟؟!! چون همسرم مجردیاش خیلی بیخیال اهل کار اینا نبود واصلا امیدی نداشتن بتونه زندگی بچرخونه الحمدالله خدارو شکر تونستیم به هرجیزی که اونا فکر نمیکردن برسیم برا همین چشم دیدنمونو ندارن همسرمم میگه خب به جهنم 🤣🤣🤣🤣حتما شنیدی میگن برادر به مرگ برادر راصی نمیشه اما به بدبختیش چرا حالا قصه ایناس اگه فقیر تهی دست بودیم از سر دلسوزی میومدن که من این اومدنشون رو صد سال سیاه نمیخواممممممم تامام تو مشکلاتم خدا هست تا وقتی خدا هواتو داره چه نیاز به بنده های بیخودش 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂