2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم و نپذیرفتنش

1743 بازدید | 106 پست

سلام میشه شماهم یه نظری بدید

یه اتفاقی افتاد و ۴ ماه پیش پای دختر من سوخت و من دیر به شوهرم اطلاع دادم و شوهرم بامن قهر کرد به مدت سه ماه و بعدش اومد آشتی یه هفته آشتی بودیم من یه کامنت گذاشته بودم تو یوتیوب که شوهرم پشتم نیست و خسته شدم ولی بچه دارم نمیتونم برم رفته تو گوشی من گشته و پیدا کرده و باز با دعوا کردیم و بهم گفت قهر با تو برا من بهتره تازگیا متوجه خیانتش با دختر همسایه شدم و بهش گفتم و گفت به تو ربطی نداره و... منم زنگ زدم به مادرم و گفتم مادر من هم زنگ زده به مادرش گفته و الان همسرم و خانوادش همه مشکلات و خطا های گذشته رو آوردن جلو و میگن که عیبی نداره مرده دیگه میره با هرکسی که بخواد وارد رابطه میشه و مقصر من رو نشون میدن 

من رفتم باگوشی همسرم به دختره پیام دادم و فهمسدم که دختره آیدی پیجشو از پنجره انداخته بیرون و همسر من برداشته شوهرمم میگه که تو زرنگی چرا رفتی با گوشی من پیام دادی به دختره و... و میگه سرد شدم و....

چیکار کنم به نظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماه قهر؟؟توی خونه مگه میشه 

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

والا نظر من در چنین مواقعی اگر خانم پشتوانه ی مالی داشته باشه جدایی هستش یا ماندن و انتقام گرفتن که اونم به ضرر بچه ست مگر اینکه خیلی زرنگ باشی 

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

کامنت یوتویوبو چجوری پیدا کرده

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

حتما پیش یه مشاور برید با این اوصاف چون بچه دارید نظر داده سخته آخرین پله میشه طلاق اول تلاش کنید اگه راهی هست زندگیتون و بسازید اگه نمیشه که بنظرم چون خیلی پرو هم هستن ایشون اگه بخواد به کارش ادامه بده میشه طلاق 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗