2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم و نپذیرفتنش

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 106 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد سوختگی که دنبال بهانه بوده مثلا می‌فهمید میخواست چه گلی به سرتان بزنه .

وقتی آنقدر وقیح شده که به راحتی در مورد خیانت حرف میزنه و خانواده اش هم حامی اش هستند نیازه یه گوشمالی اساسی بشه. اگر پدر وبرادری داری که از پسش برمیایندازشان کمک بخواه ، با داشتن یک بچه واقعا جدایی سخته و در صورت لزوم راه آخر.

خودت هم حتما خدمت دختر همسایه برس با تهدید و هر راه منطقی دیگری که باعث بدتر شدن اوضاع خودت نشود. میتونی به پدر یا مادرش هم بگی که دخترشان را از وسط زندگی دیگران جمع کنند.

اصلا نباید به مادرت میگفتی باید با خودش حرف می‌زدی زن و شوهر لباس همدیگرن منم خیانت دیدم اما به خونو ...

خب عزیزم به خودش گفتم گفت به تو چه هر کاری میتونی بکن تازه گوشیمم ازم گرفته بود

زندگیتون سرد شده بوده وهمسرت خیانت کرده از نود درصد اقایون هیچی بعید نیست طرفت ادم خودخواه ومغروری ،اینجور آدما قلقشون سخت،سیاست می طلبه،وقتی اون سه ماه قهر بود شما هیچ تلاشی برای اشتی نکردی ،کارت اشتباه بوده باید پاپیش میزاشتی وقتی میبینی مغرور وخودخواه باید خودت پیش قدم میشدی چون قهر طولانی مدت سردی میاره و دوری وفاصله ،کم کم نبودت براش مهم نیست وبهت خیانت می کنه همه اقایون مثل هم نیست سریع دل می کنن وفاصله می گیرن الانم اینجا همه می گن طلاق ولی من اینو نمی گم چون زندگی که با هزار زحمت ساختی می خوای ول کنی بری باید بری مشاوره ،اینو بدون تو دعوا ولج ولجبازی حرفای دلسرد کننده زیاد زده میشه به دل نگیر زندگیتو بساز ،برو مشاور

کاری به هیچی ندارم من فقط یه سوال

سه ماه سه ماه قهرین باهم؟چجوری تویه خونه زندگی میکنین باهم دوریه سفره میشینین و میتونین ماه هاقهرکنین؟ 

وتازه بااین تفاسیر میگی احساااااااس میکنم سرد شده؟تازه احساس میکنی