2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این خواستگار

193 بازدید | 24 پست

خیلی راحته و زیاد راجع به مسائل جنسی حرف میزنه و اصرار به صمیمی شدن داره

یک ماهه آشنا شدیم و میگه تا حالا با هیچ دختری در ارتباط نبوده ولی خیلی احساساتیه و اطلاعاتش در مورد روابط عاطفی و جنسی بالاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زیاد حرف میزنه هوله 

بنظرم یک جلسه برای حرف های ضروری جنسی کافیه

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

چ زشت چندماهه آشنا شدین ؟شاید میخواد امتحانت کنه ببین قصدش واقعا جدی باشه ها

قصدش جدیه و اتفاقا خیلی هم عجله داره

رابطه جنسی با من نه کلی حرف میزنه ولی اصرار به بغل و بوس با من داره

کارش شاید درست باشه ولی وایب بدی میده .راجب بقیه چیزام حرف میزنه؟مثلا پول. و کارو درس و ازادی و مساف ...

راجع به بقیه چیزا هم حرف میزنه ولی اطلاعات راجع به مسائل جنسی زیاده و راحت حرف میزنه بخاطر همین شک دارم

قصدش جدیه و اتفاقا خیلی هم عجله دارهرابطه جنسی با من نه کلی حرف میزنه ولی اصرار به بغل و بوس با من د ...

چه غلطا

می دونی  معصومیت مثل یه شاخ گله

اگه اجازه بدی از شاخه جداش کنن خشک میشی.. 

میمیری

از ریشه خشک میشی.. 

فلذا بخوابون توی دهنش👊

راجع به بقیه چیزا هم حرف میزنه ولی اطلاعات راجع به مسائل جنسی زیاده و راحت حرف میزنه بخاطر همین شک د ...

سنگ بزرگ نشونه نزدنه🤣اونایی ک هارت و پورت دارن تو س.ک.س هیچ پوخی نیستن🤣

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

قصدش جدیه و اتفاقا خیلی هم عجله دارهرابطه جنسی با من نه کلی حرف میزنه ولی اصرار به بغل و بوس با من د ...

ببین اخه من دیدم طرف خواستگاره به بهونه خواستگاری نزدیک میشه بعدم میگه خوشم نیومد ایراد میگیره از اون لحاظ گفتم بعد اینکه چندسالشه تو چندسالته