2777
2789
عنوان

چرا باید بیاد تو خوابم

135 بازدید | 9 پست

من الان نامزدم ولی دوسال پیش با یه نفر دوست بودیم بعد تا خواستگاری رسید ولی خانواده ها مخالف بودن اینم بگم فاز عاشقی نداشتیم عقلی وارد رابطه شدیم منطقی طور بود بعد دیدیم مخالفت هست دیگه جدا شدیم حالا من الان با شخص دیگه ای نامزد کردم این شخص الان از بچگی مثلا دوسش داشتم که الان نامزدیم بعد نمی‌دونم دوسه باره که من خواب اون آدم قبلی که مخالفت بود جدا شدیم رو میبینیم که برگشته تو زندگیم حالا اون هم الان نامزد داره منم داره چرا این خوابو باید بیینم اخع

شاید ی خبری ازش بهت میرسه یا خبری از تو به اون

خب خبر که دارم تازه نامزد کرده چون فامیل هستیم اونم خب خبر داره که من نامزدم اخع اون موقع که بااین آدم بودم همش خواب کسی که الان باهاش نامزدم رو میدیدم بعد که یهو باااون همه چی بهم خورد بعد اینی که باهاش نامزدم سروکله اش پیدا شد و 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جالب هردوتون نامزدین چندسالتونه هم تو هم نامزد سابق

اون ده سال از من بزرگتر بود نامزد سابق که نمیشه گفت خواستگاری اومدن که بخاطر اختلاف سنی مخالفت شد دیگه جلوتر نرفتیم من ۲۷ اونم ۱۰سال بیشتر بزرگتر بود

هنوز بچه ای ۲۶تازه میتونی تصمیم بگیری الان هرکی رو انتخاب کنی چندسال دیگه نظرت عوض میشه

آره موافقم ولی دوس ندارم سنتی ازدواج کنم وحشت دارم دوس دارم از این علاقه ها باشه که هردومون آشنا شده باشیم بعد تصمیم بگیریم چون خواستگاریا سنتی حس میکنم به زوره